Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 2 August 2016
Initiative numește un nou CEO și un nou Președinte ai rețelei globale

Initiative numește un nou CEO și un nou Președinte ai rețelei globale

Mat Baxter a fost numit în funcția de Global CEO al rețelei Initiative, iar predecesorul său, Jim Elms, devine Președinte, preluând, de asemenea, noi responsabilități în calitate de Managing Director al grupului Interpublic (IPG). În noul său rol, Jim va contribui la eforturile grupului de a consolida colaborarea dintre IPG Mediabrands și rețeaua extinsă a agențiilor Interpublic.

„Începem un nou capitol captivant pentru Initiative”, a declarat Henry Tajer, Global CEO, IPG Mediabrands. „Oricine îl cunoaște pe Mat poate confirma că energia lui, aptitudinile strategice excepționale și dedicarea sa față de business își vor pune amprenta asupra rețelei Initiative. Mat va duce mai departe viziunea pe termen lung și orientarea către client ale lui Jim și, împreună, vor împinge Initiative către noi vârfuri, reafirmând poziționarea rețelei ca inovatoare și curajoasă.”

În septembrie 2015, Mat a fost numit Global Chief Strategy and Creative Officer IPG Mediabrands. În acest rol, a coordonat lansarea globală a poziționării “Dynamic By Design” a rețelei și redesignul brandului și a ajutat la lansarea D100, un clasament al celor mai dinamice 100 de branduri din lume. Mat face parte din echipa de leadership a IPG Mediabrands din anul 2010.

„Oportunitatea de a prelua o agenție precum Initiative și de a o remodela pentru a servi cel mai bine clienții și angajații noștri este pentru mine un vis devenit realitate. Initiative se află într-o poziție ideală pentru creștere și inovație – are toate capabilitățile și resursele unei mari agenții full-service, însă este suficient de agilă încât să permită flexibilitatea în modul în care ne servim clienții”, a afirmat Mat Baxter, Global CEO, Initiative.

În noul său rol de Președinte al Initiative, Jim Elms va continua să-i raporteze lui Henry Tajer, în timp ce, pentru atribuțiile din cadrul IPG, îi va raporta lui Philippe Krakowsky, Chief Strategy and Talent Officer IPG și Președinte IPG Mediabrands.

„Jim va reprezenta un atu valoros în eforturile noastre de a crește nivelul colaborării din întreaga rețea IPG cu ofertele noastre media”, a comentat Philippe Krakowsky. „Media are un rol din ce în ce mai pronunțat de țesut conjunctiv al întregii game de activități de marketing pe care le oferim pentru clienții noștri. În noul său rol la IPG, Jim va consolida în continuare capacitatea noastră de a accesa resurse din grup pentru a livra servicii integrate.”

Extra info

Initiative este o rețea de comunicare globală din cadrul IPG Mediabrands, una dintre cele mai mari entități de servicii media din lume, care face parte din Interpublic Group (IPG). Initiative crede în patru principii de bază în rezolvarea provocărilor de business ale clienților: Rapiditate, Curaj, Rol determinant și Simplitate. Rapiditate în reacționarea la mediul schimbător de business. Curaj în abordarea subiectelor sensibile. Rol determinant datorită insight-urilor, opiniilor și recomandărilor noastre, alături de angajamentul de a face mai simplă complexitatea marketingului. Această abordare este implementată de echipa noastră talentată, de instrumentele noastre unice în industrie, de procesele și de practicile noastre.

În România, Initiative este membră a grupului de companii din care mai fac parte agenţiile MullenLowe, BPN, Golin, Profero și Medic One.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.initiative.com, www.initiativeblog.ro, Facebook sau pe LinkedIn.

IPG Mediabrands a fost înființată de Interpublic Group în anul 2007 pentru a administra toate activele de media la nivel global. Astăzi, gestionăm peste 37 de miliarde de dolari în investiții de marketing din partea clienților  noștri și avem mai mult de 8.500 de specialiști în comunicare de marketing, în peste 130 de țări.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare