Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 21 Noiembrie 2017
J&B Blending Spirits lansează un nou blend, la intersecţia dintre două generaţii

J&B Blending Spirits lansează un nou blend, la intersecţia dintre două generaţii

Anul acesta, J&B continuă să vadă o provocare în colaborările neconvenționale. Cum se întâmplă fenomenul? De data aceasta este vorba de reprezentanţii unor generaţii diferite care se întâlnesc pentru prima oară în muzică. Odată ce spiritele independente s-au întâlnit, demers pe care J&B îl susţine din plin, a reieşit o colaborare care sfidează dependenţa de trenduri şi timp. Trupele COMPACT şi The Motans au demonstrat că muzica n-are vârstă, iar fanilor ambelor formații le este promisă o experiență unică.

Trupa COMPACT s-a format în 1977, însă a cucerit publicul în 1983, graţie piesei Fata din vis, care astăzi este reinterpretată de The Motans, la invitaţia J&B Blending Spirits. Trupa COMPACT înseamnă, în 2017: Paul Ciuci – voce, chitară; Cătălin Tuţă-Popescu – clape; Ionuţ Micu – tobe; Lucian Iluţ – bass. The Motans este Denis Roabeş, un tânăr din Republica Moldova în vârstă de 28 de ani, care a decis să renunţe la cariera în marketing şi vânzări pentru a-şi urma pasiunea de a face muzică. Probabil nu s-a aşteptat ca greii rock-ului românesc să reinterpreteze piesa lui, 1000 RPM, lansată în primăvara acestui an şi ascultată de peste 3 milioane de ori pe YouTube, însă J&B Blending Spirits a făcut acest transfer posibil.

Poţi asculta noul blend aici:

COMPACT: https://www.youtube.com/watch?v=kkoRyyVmLns

The Motans: https://www.youtube.com/watch?v=4urHO36yAK0

Te aşteptăm pe blendingspirits.ro şi pe Facebook J&B România, unde poţi descoperi mai multe informaţii despre blendurile muzicale J&B şi despre toate detaliile campaniei Blending Spirits.

Extra info

Blending Spirits a fost lansat în noiembrie 2015 cu o identitate extrasă din ADN-ul de brand - combinaţia a două spirite libere şi surprinzătoare, Justerini şi Brooks. Noutatea de anul acesta este reprezentată de întâlnirea dintre două generaţii care sunt legate de acelaşi spirit. J&B a provocat în trecut întâlnirea dintre personalităţi muzicale diferite, prin blendurile dintre Macanache şi Adda, Robin and the Backstabbers şi Alex Velea, sau colaborarea dintre DOC şi Delia, care au interpretat o piesă din repertoriul celuilalt, în stil propriu.

Diageo este un lider global în categoria de băuturi alcoolice, cu o colecţie remarcabilă de branduri de băuturi spirtoase, bere şi diferite sortimente de vinuri. Portofoliul Diageo include branduri renumite ca Johnnie Walker Whisky, Lagavulin Single Malt Whisky, Cardhu Whisky, Bulleit Whiskey, Ketel One Vodka, Ciroc Vodka, Zacapa Rum, Don Julio Tequila, Tanqueray Ten Gin, dar şi renumita bere irlandeză Guinness. Diageo este o companie cu prezenţă globală, iar produsele sale sunt vândute în mai mult de 180 de ţări.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare