Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 19 Martie 2017
Know-how-ul românesc în marketing cucerește piața globală de IT&C

Know-how-ul românesc în marketing cucerește piața globală de IT&C

NNC Services, companie de consultanță în marketing B2B anunță deschiderea unui nou centru de servicii care va deservi, din Varșovia, piața locală și central-europeană. Astfel, compania românească deschide cel de-al treilea sediu pe o piață externă, ea desfășurându-și activitatea în prezent și în Viena (Austria) și Boston (SUA), pe lângă cele două birouri din România.

NNC Services își întărește astfel poziția pe piața europeană și decide să vină în întâmpinarea nevoilor clienților din Polonia ca răspuns la solicitările locale constante de servicii de consultanță în marketing B2B, mai ales din sectorul IT&C .

Compania românească de consultanță dezvoltă un nou centru operațional pe piața poloneză

Compania cu acționariat în totalitate românesc decide să facă acest pas în contextul în care există o convergență a celor două piețe, iar ultimii ani au marcat o evoluție  similară a domeniului de IT&C. Această expansiune apare la un an de la încheierea unui parteneriat strategic între Fundația Pro Progressio din Polonia și NNC Services pentru lansarea comună a platformei OutsourcingPortal.ro, ce deține un rol important în susținerea actorilor industriei de outsourcing din România.

Relația strânsă cu furnizorii polonezi a început încă din 2012, când a fost încheiat primul proiect de servicii de generare de leaduri pentru unul dintre cei mai mari furnizori de servicii SAP din Polonia, iar în prezent reunește un portofoliu complex de clienți importanți din zona IT&C.

Dezvoltarea regională, o strategie a NNC Services în contextul convergenței europene este un demers pe care NNC și-l asumă pentru următorii ani în condițiile în care modelul său de business este unic în regiune.

Pentru primul an de activitate pe plan local, compania vizează extinderea portofoliului de clienți și a numărului de angajați pe piața din Polonia și poziţionarea între primii 15 jucători din piaţa de profil, principalele avantaje ale NNC Services fiind gama completă de servicii de marketing B2B și experiența de peste 10 ani în susținerea jucătorilor IT&C europeni.

„Piaţa din Polonia are un potenţial enorm de creştere şi este extrem de competitivă, motiv pentru care suntem conştienţi că un distribuitor modern trebuie să depăşească modelele de afaceri tradiţionale şi să le ofere furnizorilor şi partenerilor săi o vastă susţinere în promovarea vânzărilor şi în dezvoltarea soluţiilor IT complete. Tocmai de aceea plănuim să ne extindem operațiunile firmei în zonă.”, declară Loredana Niculae, CEO NNC Services.

Noul sediu din Varșovia al companiei se află în Lumen Office Building, una dintre cele mai faimoase clădiri de afaceri ale capitalei poloneze,  situate pe str. Złota la nr. 59.

Extra info

NNC Services propune o abordare pragmatică a serviciilor de PR, bazată pe experiența sa în consultanță de marketing și comunicare pentru domeniu IT&C. Portofoliul actual de clienţi NNC Services include, în principal, jucători de pe piaţa românească şi internaţională de IT şi servicii. NNC Services asigură creşterea şi dezvoltarea afacerilor din domeniul IT, facilitând noi oportunităţi de valorificare şi dezvoltare pe termen lung.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Darius Matei
24 Martie 2017, 14:54
S-a spus mereu ca un know how puternic poate stapani orice industrie din lume si, aparent, afirmatia este tot mai vizibila. In industria IT, fara doar si poate, specialistii din Romania sunt extrem de bine cotati, fie ca discutam despre zona de hardware sau cea de software. Felicitari!
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare