Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 20 Iunie 2016
Kubis Interactive este noua agenție de digital a Mega Image

Kubis Interactive este noua agenție de digital a Mega Image

Începând cu luna mai, Kubis Interactive a fost desemnata noua agenție de digital a Mega Image, acceptând provocarea de a continua expansiunea brandului în mediul digital. Dincolo de social media și consumer engagement, Kubis Interactive plănuiește să folosească la maxim experiența în programare și tehnologii, pentru a oferi brandului campanii integrate digitally led, propagate în mediile cele mai relevante pentru consumatorii Mega Image.

Mega Image isi va continua si consolida strategia de comunicare cu consumatorii pentru a fi cat mai aproape de acestia, zi de zi,  in comunitatile din care fac parte, inclusiv in mediul digital.

“Prin noul parteneriat, ne dorim sa interactionam si mai bine cu consumatorii, sa fim parte din comunitatile lor in care ei comunica si se exprima cel mai bine, sa le oferim continut de calitate si experiente relevante pentru ei alaturi de Mega Image”, declara Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

“Suntem bucuroși să începem parteneriatul cu Mega Image. Kubis are ambiția, dar și toate resursele necesare să ducă brandul la un alt nivel în digital; avem deja câteva campanii frumoase, pe care le vom lansa în curând.” - Vlad Popovici, Managing Director. 

Extra info 

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agenții de digital de pe piața din România. De la campanii de consumer engagement, până la producție și post-producție AV, trecând prin optimizare și design de site, comunicare în social media și performance media, Kubis Interactive oferă soluții creative pentru nevoile de business ale clienților săi, printre care se numără Vodafone, URSUS Breweries, Unilever, Albalact, Toyota, Milupa, GarantiBank și alții.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 477 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (216), Shop&Go (259), Gusturi Romanești (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare