Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 23 Aprilie 2009
Marketing Innovation Conference, pe 14 mai

Marketing Innovation Conference, pe 14 mai

IAA Young Professionals şi Futurelab organizează Marketing Innovation Conference pe 14 mai, la sediul IAA. Conferinţa interactivă de o zi îşi propune să eficientizeze relaţia dintre client şi agenţie.

de Floriana Scânteie
Workshop-ul va fi susţinut de doi speakeri internaţionali, asociaţi Futurelab: Marina Natanova, asociat Futurelab în Rusia, şi Olga Vaganova, asociat Futurelab în Ucraina.

Evenimentul se adresează profesioniştilor din industria de marketing şi comunicare (atât din partea clienţilor, cât şi din partea agenţiilor), aparţinând tuturor nivelurilor profesionale.

Formatul conferinţei a fost deja testat cu succes la Kiev, punând faţă în faţă top managementul agenţiilor de publicitate cu primii 25 de advertiseri din Ucraina. Acelaşi concept a fost prezentat în luna martie la World CMO Council, în faţa a 4.000 de directori de marketing şi comunicare din întreaga lume.

În prima parte a zilei, cei doi speakeri vor susţine o prezentare a modului în care climatul economic actual motivează clienţii şi agenţiile să îşi adapteze abordarea la noul context. În cea de-a doua parte a zilei, participanţii vor fi provocaţi să găsească soluţii viabile la probleme de comunicare specifice care, de cele mai multe ori, fac relaţia agenţie-client să fie tensionată şi dificil de gestionat.

Marketing Innovation Conference este un eveniment care pune accentul pe eficienţa şi profesionalismul tinerilor din marketing şi comunicare. Relaţia dintre agenţia de publicitate şi client trebuie gestionată în funcţie de nevoile specifice, atât ale brandului, cât şi ale politicii strategice de business a agenţiilor. Prin urmare, workshop-ul este o ocazie inedită pentru participanţi de a dezvolta abilităţi de comunicare şi relaţionare şi de a găsi soluţii la probleme de business actuale.

Cei doi speakeri internaţionali vor dezbate împreună cu publicul provocările, dificultăţile şi oportunităţile relaţiei client - agenţie de publicitate şi vor identifica soluţii adecvate pentru depăşirea barierelor de comunicare. Astfel, Marina Natanova, asociat Futurelab în Rusia, este un consultant media care a gestionat şi optimizat bugete pentru branduri precum: Visa, Shell, Nokia, Tele-2, Novartis, Samsung, HP, GlaxoSmithKline, Lukoil, Ratiopharm, Storck, Adidas. În această perioadă, Marina lucrează la un proiect de audit industrial în Rusia, menit să mărească transparenţa şi responsabilitatea în întreaga industrie de publicitate.

Olga Vaganova, asociat Futurelab în Ucraina, este şefa departamentului de PR&Reputation Management în cadrul Kwendi Expert Group, fiind în acelaşi timp partener oficial al celor mai mari companii de audit media din lume. Olga a conceput şi implementat proiecte de audit media în Rusia, Moldova, Belarus, Kazakhstan şi este adepta teoriei „frequent touch communication”, căreia ea însăşi i-a pus bazele.

Partener Media principal al evenimentului este The Money Channel. Evenimentul este susţinut de Iqads.ro, Smark.ro, Radio Lynx, Revista Cariere, Wall-Street.ro, Elevate şi IAA.ro.

Extra info

International Advertising Association
este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cât şi ale practicanţilor individuali.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sub 26 de ani sau studenţi în ani terminali, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi comunicării.

Futurelab este singura reţea internaţională de consultanţă în strategie de marketing cu un focus pe inovaţie, profit şi customer centricity, ale cărei servicii au fost contractate de peste 50% dintre brand-urile existente în Interbrand Top 100.

Pentru detalii despre workshop şi înscrieri puteţi lua legătura cu Ana Maria Trişcău pe e-mail anamaria.triscau@iaa.ro sau la numărul de telefon 0731.031.151.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare