Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 13 Februarie 2018
Mars isi consolideaza echipa de Corporate Affairs pentru Europa Centrala

Mars isi consolideaza echipa de Corporate Affairs pentru Europa Centrala

Mars, companie de familie înființată acum mai bine de 100 de ani în SUA, este astăzi unul dintre liderii globali în industria FMCG, oferindu-le consumatorilor săi de pretutindeni momente plăcute prin unele dintre cele mai îndrăgite branduri din lume precum Snickers, M&M’s sau Orbit.

Pentru a-și consolida poziția în Europa Centrală, cluster care include: Cehia, Slovacia, Ungaria și România, Mars își întregește echipele de management de la nivel de regiune, una dintre acestea fiind și echipa de Corporate Affairs căreia i s-au alăturat recent doi membri: Zuzana Lošáková în funcția de Director Corporate Affairs pentru Europa Centrală și Alexandra Ilinca, Manager Corporate Affairs Mars Europa Centrală. Numirea celor două se înscrie în strategia Mars de intensificare a comunicării pentru a crește notorietatea companiei la nivel regional și local.

Dacă până acum comunicarea Mars în Europa Centrală s-a concentrat pe promovarea brandurilor sale globale, începutul acestui an marchează și angajamentul de a comunica mai mult despre Mars ca organizație. Având în vedere acest obiectiv, Zuzana Lošáková a fost numită în echipa de management pentru Europa Centrală pe poziția de Director Corporate Affairs.

„În viziunea mea, consumatorii trebuie să ajungă să cunoască organizația din spatele brandurilor pe care le îndrăgesc, să afle cum lucrăm, care ne sunt valorile, cum gândim și cum acționăm pentru a deveni sustenabili pentru viitorul nostru și al generațiilor care ne urmează”, a spus Zuzana Lošáková (foto).

Zuzana va fi responsabilă pentru gestionarea comunicării externe și interne, a zonei de public affairs și a relației cu stakeholderii externi (asociații de profil, ONG-uri, entități guvernamentale) ai Mars din Europa Centrală.

„Mars conduce an de an topuri prestigioase  la categoria „Cel mai bun angajator” din lume, cum ar fi, de exemplu, Great Place to Work®. Rolul meu este, printre altele, să comunic despre afacerea de familie Mars, care are atât de multe de oferit oamenilor talentați care doresc să își dezvolte cariera, să comunic despre compania care are grijă de toți „Asociații” săi, așa cum sunt numiți aici angajații”, a mai spus Zuzana. „Sunt multe experiențe care susțin oferta Mars în calitate de angajator și am întâlnit deja o mulțime de oameni aici pe care Mars i-a ajutat să crească, să își dezvolte pasiunile și să aibă cariere de succes.”

Zuzana are 15 ani de experiență în Corporate Affairs și PR. Și-a început cariera într-o agenție de PR, deținând apoi pozițiile de Manager Comunicare Corporate și PR într-o cunoscută companie din FMCG. Cel mai recent, Zuzana a condus Comunicarea pentru un mare lanț comercial din Slovacia, fiind responsabilă de operațiunile de comunicare internă, externă, public affairs și CSR. Ea are experiență în a reprezenta interesele companiilor și industriilor în camere de comerț și asociații patronale. Zuzana este din Slovacia și va avea biroul la sediul  Mars din Praga.

Alexandra Ilinca s-a alăturat la rândul ei recent echipei Corporate Affairs care lucrează pentru Mars Europa Centrală, fiind subordonată direct Zuzanei Lošáková. Din poziția de manager Corporate Affairs pentru Europa Centrală, Alexandra va lucra de la București și va oferi suport în definirea și implementarea strategiei de comunicare pentru Mars în Cehia, Slovacia, Ungaria și România.

„Mars este o afacere de familie cu o istorie de peste un secol care își asumă rolul de a aduce în atenția publicului teme notabile.  Mai mult decât atât, anul trecut, compania și-a pus numeroasele activități de responsabilitate socială corporativă sub umbrela ambițiosului plan „Sustainable in a generation”, prin care sunt prevăzute investiții de aproape un miliard de dolari pentru a aborda provocări precum schimbările climatice sau pentru a rezolva problema sărăciei de-a lungul lanțului de aprovizionare.", a spus Alexandra Ilinca.

Alexandra Ilinca

Alexandra lucrează în comunicare și relații publice din 2008 când s-a alăturat subsidiarei din România a unui grup francez din domeniul energiei. Din această poziția ea construit și a implementat strategia de comunicarea internă pentru cei peste 3500 de angajați ai grupului, a dezvoltat diverse campanii de rebranding  sau brand awareness având drept scop creșterea notorietății mărcii pe piața locală. A gestionat, de asemenea, proiecte privind diversitatea de gen și a dezvoltat programe de CSR.

                                                  ***

Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale. Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol în fabricarea de diverse produse și oferirea de servicii pentru oameni și pentru animalele de companie pe care aceștia le îndrăgesc. Cu o cifră de afaceri de aproximativ $35 miliarde, compania este un business global care produce unele dintre cele mai îndrăgite mărci din lume: : M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS and COCOAVIA®. Mars oferă de asemenea servicii medicale veterinare care includ BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® și Pet Partners™. Cu sediul în McLean, VA, Mars operează în peste 80 de țări. Cele 5 Principii ale Mars – Calitate, Responsabilitate, Reciprocitate, Eficiență și Libertate – îi inspiră zilnic pe cei peste 100.000 Asociați să creeze relații cu parteneri care să livreze creștere de care să fim mândri.

Pentru mai multe informații despre Mars, vă rugăm vizitați www.mars.com sau să urmăriți conturile Mars pe Facebook, Twitter, LinkedIn și YouTube.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare