Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 20 Noiembrie 2017
McCann Worldgroup Romania este AGENTIA ANULUI la Premiile FIBRA

McCann Worldgroup Romania este AGENTIA ANULUI la Premiile FIBRA

Cu un total de 38 de nominalizari si 32 de premii castigate, McCann Worldgroup Romania este desemnata Agentia Anului pentru a doua oara consecutiv in cadrul premiilor FIBRA. McCann a castigat premii si nominalizari cu campaniile dezvoltate pentru: Mega Image, Virgin Radio, KFC, Coca Cola, Radio 21, Rom Autentic, Fundatia Renasterea si Untold Festival.

“Live. From a Different World” este campania anului, castigand totodata si  un premiu Grand Fibra si 4 premii Gold Fibra .

Juriul a acordat un premiu special in acest an pentru campania “Brave Cut” realizata de McCann Worldgroup Romania pentru Fundatia Renasterea, campanie care a fost inscrisa in categoria Non-Profit.

De asemenea, Ioana Zamfir (McCann Bucharest) si Alin Sirbu (McCann Bucharest) au avut cele mai multe campanii nominalizate si castigatoare, fiind desemnati Coprywriterul Anului si respectiv Art Directorul anului.

Suntem pentru a doua oara consecutiv Agentia Anului la Fibra! Aplauze pentru o echipa extraordinara fomata din creativi, clienti, strategi, accounti si oameni de productie. Am creat o cultura in care fiecare reuseste sa scoata ce e mai bun din el. Sunt oameni care au aceleasi valori si reusesc sa se ambitioneze si sa se motiveze in fiecare zi. Lucreaza sa faca work-ul de zi cu zi mai bun si mai bun, pe fiecare brief. Dovada este faptul ca am  reusit sa castigam  premii cu nu mai putin de 10 campanii facute pentru 8 clienti diferitia declarat Catalin Dobre, Chief Creative Director McCann Worldgroup Romania

O echipa buna va fi mereu mai de succes decat cel mai talentat individ. Ma bucur enorm sa avem an de an o echipa castigatoare - un grup de oameni extraordinary, motivati, curajosi si gata sa demonstreze iar si iar ca pot avea cele mai creative idei din industrie. In egala masura, e o onoare sa lucram alaturi de clienti extraordinari, care ne provoaca an de an sa venim cu cele mai curajoase idei. Un mare bravo, pentru ei toti! ” a declarat Ioana Filip, Executive Creative Director MRM//McCann Romania

 “Am incheiat Gala de premiere Fibra cu multe premii care sunt rezultatul partanereiatului extraordinar pe care il avem cu clientii nostri. Parteneriat bazat pe o intelegere deplina a businessului fiecarui client, pe creativitate si integrare. Sunt mandra de premiile castigate, mandra de oamenii McCann si mandra de relatia pe care o avem cu clientii, acestea reprezinta motivatia care ne ghideaza. Suntem si vom ramane increzatori, dar nelinistiti.”, a declarat Sagit Tzur-Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania.

Lista cu toti castigatorii: https://www.iqads.ro/articol/40802/cei-mai-buni-dintre-cei-buni-marii-castigatori-ai-premiilor-fibra-2-mccann

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări. 

 

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare