Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 21 Mai 2018
MedLife dă startul celei mai lungi scrisori cu promisiunile părinților pentru viitorul copiilor în campania de CSR „Facem România verde”

MedLife dă startul celei mai lungi scrisori cu promisiunile părinților pentru viitorul copiilor în campania de CSR „Facem România verde”

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă primul său proiect de responsabilitate socială dedicat protejării mediului - Facem România verde, prin lansarea celei mai lungi scrisori cu promisiunile părinților pentru viitorul copiilor. În cea de-a doua etapă a campaniei de CSR, dezvoltată și implementată alături de agențiile pastel și Jazz, MedLife duce mai departe legământul de a face România bine.

Cea de-a doua etapă a campaniei este susținută și în mediul digital prin platforma dedicată proiectului, https://www.medlife.ro/facem-romania-verde, unde actualii și viitorii părinți își pot înscrie promisiunile. Toate gândurile pozitive ale părinților vor fi incluse simbolic în Capsula Timpului care va fi la rândul ei plantată în pădurea MedLife în următoarea etapă a campaniei.

Anul trecut am început plantarea puieților pentru fiecare nou-născut din materinitățile noastre, iar prima recunoaștere a venit la scurt timp. Facem România verde  a primit Premiul al II-lea la categoria Campanii CSR în Social Media la ultima ediție Romanian CSR Awards. Această apreciere ne-a determinat să ducem mai departe promisiunea unui viitor mai bun pentru generațiile viitoare și așa s-a născut ideea de a crea cea mai lungă scrisoare de promisiuni ale părinților pentru un viitor mai verde. Este proiectul nostru de suflet care ne aduce împreună și care în același timp unește părinții din toată țara. Credem că zâmbetul inocent al unui copil abia venit pe lume este o încurajare pentru toți cei care se încăpățânează să vadă binele din fiecare mâine. Este totodată o promisiune ce merită să prindă rădăcini”, a declarat Ina Bădărău, PR Manager MedLife.

Demersul survine celei de-a doua etape a campaniei Facem România verde care a demarat cu o nouă acțiune de plantare pe data de 5 mai. De la începutul proiectului, angajații MedLife împreună cu membrii echipei Fundației Conservation Carpathia au plantat 28.000 de puieți.

Proiectul de CSR dedicat protejării mediului înconjurător este încă o dovadă a faptului că MedLife se implică activ în găsirea celor mai bune oportunități pentru dezvoltarea României. Campania a fost demarată în toamna anului 2017, tocmai pentru a veni în sprijinul societății în ceea ce privește construirea unui mediu înconjurător mai sănătos pentru generațiile viitoare. În plus, campania este susținută și printr-o serie de proiecte și acțiuni de PR.

                                                    ***

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Echipa de lucru pentru dezvoltarea campaniei Facem România verde:

Echipa MedLife:

Ina Badarau – Public Relations Manager

Andreea Laca – PR Specialist

Alis Lupu – PR Specialist

Sorina Diaconu – Group Marketing Manager

Simona Iliescu – Marketing Manager

Alexandru Vladu – Digital Marketing Specialist   

Diana Grosu – Marketing Specialist

Mariana Ursoi – Customer Analyst

Echipa pastel:

Simona Mincu – Head of PR

Oana Ciornia - PR Manager

Mihaela Stoica – Client Service Director

Horia Cucuta – Motion Designer

Cristina Icnotiu – Art Director

Ionuț Ungureanu – Copywriter

Roxana Sava – Copywriter

Roxana – Account Executive

Echipa Jazz Communication:

Alina Varlanuta – Group creative and Copywriter

Raluca Matei – Head of art

Andrei Antal – Junior Copywriter

Georgiana Rotaru – Accout Director

Alexandra Coanca – Account Executive   

Andreea Calarasu – Creative planner

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare