Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 15 Decembrie 2015
Mega Image alături de MasterCard lansează campania Cumperi cu cardul pentru acasă și poți câștiga o casă!

Mega Image alături de MasterCard lansează campania Cumperi cu cardul pentru acasă și poți câștiga o casă!

Mega Image anunță lansarea unei noi campanii în parteneriat cu MasterCard. Toți clienții care vor realiza cumpărături din magazinele Mega Image sau Shop&Go prin intermediul cardului MasterCard sau Maestro în perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 vor avea șansa să câștige premii în valoare totală de 80.000 euro.

Campania se desfășoară în magazinele Mega Image, Shop&Go, ABCool Food și Gusturi Românești, iar înscrierea se va face automat pentru toți clienții care realizează cumpărături din aceste magazine prin intermediul cardului bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă a acestuia. Mai mult, consumatorii care își vor achita cumpărăturile prin intermediul cardului bancar contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plată, vor fi înscriși în campanie cu două șanse de câștig.

Mega Image și MasterCard vor răsplăti fidelitatea clienților săi cu Marele Premiu constând într-un apartament în valoare de 60.000 euro și alte 10 premii constând în carduri prepaid reîncărcabile alimentate cu suma de 2.000 euro.

“Campania Mega Image – MasterCard reprezintă pentru noi metoda perfectă de a îmbunătăți experiența oferită celor care trec pragul magazinelor noastre, experiență care nu constă numai într-o largă gamă de produse de cea mai înaltă calitate, ci și într-un proces de cumpărare simplu și rapid. Plata cu cardul reprezintă una dintre cele mai facile soluții în acest sens și, alături de partenerii noștri, MasterCard, dorim să îi răsplătim pe clienții care vor alege să își realizeze cumpărăturile în perioada următoare cu ajutorul cardurilor MasterCard sau Maestro,” a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

"Plățile cu cardul au efect benefic atât la nivelul economiei, cât și al consumatorilor, de aceea desfășurăm pe plan local numeroase inițiative de educație financiară, dar și de stimulare a plăților cu cardul. Prin urmare, ne continuăm inițiativele derulate în acest sens prin această nouă campanie în cadrul căreia deținătorii de carduri MasterCard sau Maestro pot realiza câștiguri prin simpla utilizare a cardului la plata cumpărăturilor în magazinele Mega Image. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri de la Mega Image pentru că au recunoscut beneficiile plății cu cardul și ne susțin” a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Campania se va desfășura în perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, iar tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe data de 19 februarie 2016.

Extra info

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 457 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (210), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com,  este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi. Operăm cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 de ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile MasterCard fac activităţile zilnice de comerţ – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finanţelor – mai simple, mai sigure şi mai eficiente pentru toată lumea. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare