Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 16 Martie 2017
Mega Mall și Promenada au acum propria aplicație și te răsplătesc pentru vizitele și cumpărăturile la mall

Mega Mall și Promenada au acum propria aplicație și te răsplătesc pentru vizitele și cumpărăturile la mall

NEPI, cel mai dinamic investitor imobiliar din România și dezvoltatorul Mega Mall și Promenada, lansează a-Ha!, cea mai avansată aplicație pentru centrele comerciale din România. Aplicația a-Ha! răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pe alese pentru cumpărăturile făcute în Mega Mall sau Promenada, precum și pentru alte interacțiuni offline sau online, cum ar fi timpul petrecut în magazinele preferate sau accesarea website-urilor celor două centre.

Principalele beneficii ale aplicației a-Ha! sunt:

1. Îți alegi singur cadourile pentru care aduni puncte. Fiecare vizită și orice cumperi, fie din Mega Mall, fie din Promenada, te aduc mai aproape de a primi exact ce-ți dorești!

2. Dacă ai nevoie de inspirație, vrei să știi cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine, de acum poți intra pe a-Ha! Cele mai tari brand-uri sunt deja aici.

3. Nu trebuie să mai cauți tu cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri. De acum, te caută ele pe tine, direct pe smartphone-ul tău!

4. Doar printr-o atingere ai acces la informații despre toate magazinele preferate, precum și despre tot ce este nou în Mega Mall și Promenada.

5. Design-ul este minimalist și atrăgător, iar preferințele tale sunt în centrul atenției, întrucât aplicația a-Ha! îți oferă conținut croit pe ceea ce îți place.

6. Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a celor două centre comerciale, deci te poți bucura de aplicație fără grija consumului de date.

„Ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri și lucrăm constant pentru a ne menține serviciile la standardele înalte cu care s-au obișnuit până acum. Am dezvoltat aplicația a-Ha! pentru că ne-am dorit să le oferim tuturor celor care ne trec pragul o experiență de shopping modernă și personalizată și, în egală măsură, să îi răsplătim pentru alegerile făcute în Mega Mall și Promenada. Aplicația este în strânsă legătură cu întreg ecosistemul celor două centre comerciale și este o extensie firească și foarte ușor de folosit a experienței offline.”, spune Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să-și descarce aplicația și să-și creeze un cont – fie direct în aplicație, după instalare, fie pe oricare dintre site-urile www.promenada.ro sau www.megamallbucuresti.ro.

Scanând bonurile de cumpărături, dar și mult mai simplu – doar trecând pragul unui magazin sau petrecând timp încercând produsele preferate în Mega Mall sau Promenada, utilizatorii a-Ha! adună puncte în schimbul cărora pot primi cadouri la alegere. Numărul de bonuri ce pot fi scanate pe durata unei zile este nelimitat, atât timp cât acestea provin din magazine diferite.

a-ha

Mai mult, la următoarea vizită în Mega Mall sau Promenada, toți cei care au aplicația a-Ha! instalată pe telefon vor primi automat informații despre oferte și reduceri, unele disponibile în exclusivitate pentru ei.

Lista de cadouri oferite prin aplicația a-Ha! se schimbă în funcție de numărul de revendicări și de perioada de valabilitate pe care o are fiecare produs în aplicație. Cadourile sunt valabile în limita stocului disponibil, dar dacă utilizatorii nu găsesc ceva ce-și doresc, pot aștepta să vadă ce opțiuni noi apar.

Special pentru Promenada, aplicația a-Ha! include și un program corporate ce oferă reduceri și beneficii extra utilizatorilor care sunt angajați în cadrul companiilor înrolate în acesta. Înrolarea companiilor, precum și cea a utilizatorilor, este foarte simplă - un reprezentant oficial al companiei trebuie să ia legatura cu echipa Promenada printr-un e-mail la adresa mall@promenada.ro, oferind numărul de angajați care doresc înrolarea în program.

Aplicația a-Ha! este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Extra info

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. 

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. 

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare