Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 18 August 2016
Moto. Nu mofturi - Brandul Moto este lansat oficial în România

Moto. Nu mofturi - Brandul Moto este lansat oficial în România

Lenovo lansează în România primele smartphone-uri din gama Moto, brandul intrat sub umbrela Lenovo în 2014, întărind poziția companiei de promotor al inovației. Moto G4, primul telefon adus oficial pe piața locală, este portavocea promisiunii brandului: o experiență Android curată și un design care nu face rabat de la calitate, totul pentru un preț corect. Pe scurt: Moto. Nu mofturi.

Într-un prezent cu ritm alert, consumul de bunuri, experiențe, tehnologie este dictat în același ton. La fel și alegerile făcute atunci când vine vorba de o achiziție. De multe ori ajungem să cumpărăm servicii și produse  pentru că așa „e bine”, pentru că așa vedem în jur, pentru că așa ne-am obișnuit. Nu întotdeauna pentru că avem nevoie. Pe o piață aglomerată – cum este cea a telefoanelor mobile, alegerile par a se împărți prea multe variante prea puțin diferite.

Moto le aduce consumatorilor o experiență mobilă care nu alimentează o relație disfuncțională cu telefonul, ci una constructivă pentru utilizator. Mai mult, Moto G4 vine la pachet cu un îndemn pentru consumatori, sub forma unei întrebări. O întrebare bine pusă la punct care costă cât ai spune: e asta un moft?

Și pentru că atât Moto cât și Lenovo au o relație strânsă cu noțiunea de valoare reală, www.lenovomoto.ro este platforma unde oricine poate intra pentru a da la schimb un moft identificat în societate sau chiar la propria persoană pentru vizualizarea unui video disponibil exclusiv pe platforma campaniei. Conținut cu valoare, dezvoltat de vedete care s-au alăturat campaniei și care analizează fenomenul Moft... fără prea multe mofturi. Episoade noi vor fi urcate săptămânal în platformă, de astăzi și până în septembrie, iar utilizatorii sunt invitați să facă parte din mișcare dezbătând și votând mofturile identificate de ceilalți.

Pentru extravaloare pe bune, toți cei care intră pe platforma www.lenovomoto.ro și uploadează un moft pot câștiga unul dintre cele 85 de premii oferite de Moto.

Extra info

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare