Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 9 Februarie 2009
MRM Partners devine MRM Worldwide

MRM Partners devine MRM Worldwide

Compania de comunicare digitală MRM Partners devine parte integrantă a reţelei MRM Worldwide şi îşi schimbă denumirea în MRM Worldwide România.

“Eu cred că e de bine să ai în spate o reţea puternică. Pentru noi, integrarea cu grupul McCann în România presupune un volum de expertiză şi de muncă mult mai mare, iar suportul pe care ni-l oferă MRM Worldwide este nepreţuit. Ca să nu mai vorbim că e plină reţeaua de oameni deştepţi de la care putem învăţa atâtea. Deja am început să stabilim nişte grupuri de lucru cu colegi din Amsterdam şi San Francisco. Cred că va fi o perioadă interesantă pentru noi, integrarea asta, şi sunt convinsă că vom ieşi mai deştepţi şi mai pregătiţi de lucruri mari din ea.”, a spus Bogdana Butnar, Managing Director & Head of Strategy la MRM Worldwide România.

În luna decembrie a anului trecut a fost finalizat procesul de restructurare prin care Interpublic Group of Companies (NYSE:IPG) a devenit acţionar majoritar în cadrul diviziilor locale MRM Worldwide şi Momentum, prin preluarea de acţiuni de la McCann Erickson România.

Extra info

MRM Worldwide România oferă servicii de comunicare digitală, servicii web (strategie, web design, programare, comunicare online, hosting), comunicare interactivă (SMS, MMS, jocuri web, continut 3G), şi direct marketing. Printre clienţii agenţiei se numără: Cadbury România, Vodafone România, Microsoft România, Bancpost, Tnuva, Radio 21, L’Oreal România, Heineken România şi MasterCard.

Reţeaua globală MRM Worldwide face parte din McCann Worldgroup şi are 64 de birouri în 37 de ţări, oferind servicii precum Self-Service Marketing, Response Marketing, Customer & Digital Strategy şi Data, Measurement & Analytics. Printre clienţii reţelei se regăsesc Avis, Carrefour, Dell, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, Mastercard, Microsoft, Nestle, Nikon, UPS şi Verizon.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare