Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 12 Mai 2016
Pastel este partener creativ pentru Autoritatea Națională pentru Administrare  și Reglementare în Comunicații, în 2016

Pastel este partener creativ pentru Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, în 2016

Pastel a fost desemnată agenția responsabilă de toate conceptele creative pentru materialele grafice realizate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), în urma pitch-ului desfășurat la începutul anului. Astfel, Pastel dezvoltă și implementează pentru proiectele ANCOM toate materialele vizuale, în acord cu identitatea, misiunea și viziunea Autorității.

„Ca agenție ce comunică de 10 ani pe piața din România înțelegem importanța comunicarii în legăturile create între oameni. Tocmai de aceea, misiunea ANCOM, cu focus pe dezvoltarea serviciilor de comunicații, ne-a inspirat în dezvoltarea unui concept creativ care să pună în valoare viziunea instituției. Ne bucurăm că am reluat colaborarea cu un partener drag nouă, care a avut încredere în propunerile noastre ce vor defini comunicarea ANCOM la nivel vizual.”, spune Dana Nae Popa, managing director Pastel.

Propunerile de creație oferite de Pastel în cadrul pitch-ului au început deja să prindă contur, toate elementele vizuale având la bază conceptul inspirat de conexiunile pe care ANCOM le facilitează la nivel interpersonal, cât și rolul pe care-l joacă în plan național și global.

Ne-am dorit un partener care să înțeleagă nevoile noastre de comunicare și contextul pieței în care activăm, iar abordarea și ideile creative aduse de agenția Pastel s-au pliat pe cerințele noastre nu întotdeauna obișnuite pentru agențiile de creație. Abia așteptăm să vedem implementate propunerile agenției și suntem încântați să-i avem ca parteneri și anul acesta.”, afirma Mihaela David, Expert, Serviciul Comunicare Direcția Relații Publice ANCOM.

Extra info

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) este instituția care protejează interesele utilizatorilor de comunicații din România, prin promovarea concurenței pe piața de comunicații, administrarea resurselor limitate, încurajarea investițiilor eficiente în infrastructură și a inovației.

Pastel este agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Cu o activitate de 10 ani pe piața din România, agenția deține în portofoliu clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Pastel oferă în prezent servicii de comunicare integrată pentru Beiersdorf, Bergenbier, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Kika, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser (Durex & Scholl), Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, TCC, TenarisSilcotub.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Lavinia
12 Mai 2016, 21:46
Abia astept sa vad ceva creatii interesante din partea Pastel. Sa intelegem totusi ca si din partea clientului trebuie sa existe viziune!
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare