Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 15 Iunie 2016
Philips Airfryer – Votat 'Produsul anului 2016' în România

Philips Airfryer – Votat 'Produsul anului 2016' în România

Avem plăcerea de a vă anunța că Philips Airfryer a primit distincția „Produsul Anului 2016”, la categoria „Produse electrocasnice de bucătărie”, în cadrul competiției Produsul Anului 2016, Marele Premiu pentru Inovație. Distincția acordată produsului Philips este încă o recunoaștere publică a standardelor de calitate și inovație care stau la baza produselor oferite de Philips clienților săi.

Philips Airfryer se distinge prin tehnologia unică Rapid Air, care îți permite să prăjești cu ajutorul aerului alimente care sunt crocante la exterior şi fragede în interior. Aceasta înseamnă că folosești mult mai puţin ulei decât cu friteuzele tradiţionale – mai exact numai jumătate de lingură de ulei pentru alimente prăjite cu un gust grozav cu până la 80%* mai puţină grăsime. Combinaţia sa unică de aer fierbinte care circulă rapid şi precis, echilibrul optim de temperatură şi un element de grătar îți permit să prăjești, rumenești, coci sau să pregătești o întreagă varietate de mâncăruri delicioase.

„Produsul Anului” este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români, în urmă căruia este premiată inovația în categoria bunurilor de larg consum. Titlul a fost acordat în luna mai a acestui an, în cadrul celei de-a șaptea ediţii a Galei “Produsul Anului”, organizată de Media Concept Store. Philips Airfryer a fost desemnat câstigător în urma desfăşurării celui mai amplu studiu de piaţă, realizat online de Exact Cercetare și Consultanță membra ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research), pe un eșantion de 4000 de respondenți, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, utilizatori de internet. Produsul Anului este desemnat cel care acumulează cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovație și satisfacție.

Descoperă gama de produse Airfryer și alege-l pe cel care ți se potrivește accesând link-ul următor: http://goo.gl/bNcYXH.

Mai multe informaţii despre competiţia „Produsul Anului” puteţi găsi accesând pagina www.produsulanului.com.

Extra info

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor și pe obținerea de rezultate mai bune pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim Health Continuum: de la un stil de viață sănătos, la prevenție, diagnosticare, tratament și îngrijire la domiciliu.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare