Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 29 Martie 2017
Premieră Dove: Baby Dove - un nou brand pentru îngrijirea pielii bebelușilor  și prima campanie de comunicare dedicată mămicilor

Premieră Dove: Baby Dove - un nou brand pentru îngrijirea pielii bebelușilor și prima campanie de comunicare dedicată mămicilor

Dove este primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, încurajând femeile să-și aprecieze frumusețea la adevărata valoare. Cu o expertiză de peste 60 de ani în îngrijirea și hidratarea pielii, Dove lansează în premieră Baby Dove dorind să inspire mamele să își urmeze intuiția și să își îngrijească bebelușul așa cum își doresc, fiind alături de ele la fiecare pas cu o gamă completă de produse dedicate îngrijirii pielii bebelușilor.

Astfel, brandul Dove intră pentru prima oară pe piața dedicată îngrijirii bebelușilor și se adresează mămicilor printr-o campanie integrată de comunicare care are la bază mesajul ,,Noi credem că nu există mame perfecte. Există doar mame”.

Campania pornește de la insight-ul că mamele se confruntă cu o serie de incertitudini și anxietăți și se simt copleșite de cantitatea de informații și sfaturi pe care le primesc pentru a fi un părinte perfect. Studiul global* care vine să susțină acest insight arată că aproximativ 9 din 10 mămici declară că simt presiunea de a fi o mamă perfectă, iar 6 din 10 se simt copleșite de cantitatea de informații și sfaturi despre cum să îți crești bebelușul.

studiu dove

Noul brand Baby Dove își dorește să inspire mămicile să aibă încredere în alegerile lor, să își urmeze intuiția și, mai presus de toate, să își îngrijească bebelușul așa cum își doresc.

"Dove este brandul care a dat valoare frumuseții naturale și a inspirat milioane de femei din întreaga lume să aibă încredere în frumusețea lor. A venit momentul să inspirăm mămicile să aibă încredere în alegerile lor. Înțelegem cât de multe provocări există în viața unei mame, ce se regăsește constant sub presiunea de a fi un părinte perfect. Baby Dove reprezintă combinația ideală între atenția deosebită pe care Dove o acordă femeilor din întreaga lume și expertiza în îngrijirea și hidratarea pielii. Ce altă modalitate este mai potrivită pentru a le transmite mămicilor că suntem alături de ele la fiecare pas decât prin lansarea unei game de produse dedicate îngrijirii pielii bebelușilor care înțelege în același timp grijile și incertitudinile cu care se confruntă mămicile zi de zi.” declară Ana Maria Pâslaru, director de marketing Unilever South Central Europe.

Campania integrată de comunicare se desfășoară pe tot parcursul anului 2017 și include un mix de acțiuni de promovare: spot TV, comunicare în mediul digital, acțiuni de relații publice, promoții în magazine, evenimente dedicate consumatorilor și parteneriate cu comunitățile medicale.

dove baby

*Conform studiului global ,,Real mothers heard” realizat de Edelman Intelligence în 2016 în piețele din China, USA, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, India pe un eșantion reprezentativ de 6,000 de mămici care au cel puțin un copil cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani.

Echipele Unilever: Ana Maria Pâslaru (Director de Marketing), Oana Sbarlea (Category Manager Personal Care), Luminița Gîdea (Brand Building Manager Skin and Hair), , Claudiu Antal (Brand Building UFLP), Corina Savin (Media Manager)

Echipa Kubis Interactive: Laura Nedelschi (Creative Director), Alice Mihalache (Copywriter), Marius Goleanu (Art Director), Ioana Zvâc (Head of Social Media), Talida Cristea (Client Service Director), Mădălina Mezdrea (Senior Account Manager), Luana Roth (Strategic Planner)

Echipa IMAGE PR: Ruxandra Popescu (Senior Account Executive), Andreea Rădulescu (Senior Account Executive)

Echipa Mindshare: Clara Berindean (Group Account Director), Ramona Voicu (Account Manager), Andreea Radu (Digital Connection Director)

Extra info

Pielea bebelușului se deshidratează de până la cinci ori mai repede decât pielea unui adult. De aceea, gama Baby Dove a fost special creată pentru pielea delicată a bebelușilor, având la bază experiența și întreaga dedicare a brandului Dove pentru hidratarea și îngrijirea pielii.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare