Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 24 Iulie 2014
PRO FM a dat startul campaniei „Vacantzatziki”

PRO FM a dat startul campaniei „Vacantzatziki”

În perioada 21 iulie – 25 august, DJ-ii și prezentatorii PRO FM vor oferi sejururi de 7 zile în cele mai frumoase locații de pe litoralul grecesc, în cadrul campaniei „Vacantzatziki”.

Ascultătorii care doresc să participe la campanie sunt provocați de PRO FM să trimită un SMS cu textul “Ascult PRO FM” la 1872, număr de telefon cu tarif normal. Cel de al 100-lea SMS se va califica în finala de a doua zi. Concursurile se desfășoară zilnic, de luni până vineri, la Orele Norocoase: 09.00, 12.00, 15.00 și 18.00.

Primul câștigător al concursului “Vacantzatziki” a fost desemnat marți dimineață. Prezentatorii Alarma PRO FM, Greeg și Onuc, au oferit prima vacanță Ancăi Dima, o tânăra absolventă a Facultății de Chimie din București. Câștigătoarea extrem de emoționată a vizitat studioul ProFM, precizând că este entuziasmată că va putea vizita Grecia pentru prima oară, o dorință mai veche, îndeplinită acum de PRO FM.

Fericiții câștigători vor petrece o vacanță de neuitat de o săptămână în una dintre cele mai celebre stațiuni din Grecia: Corfu, Thassos, Parga, Skiathos, Kefalonia, Zakynthos, Lefkada, Paralia, Nei Pori sau Asprovalta. Cei care nu vor fi desemnați câștigători în cadrul concursurilor zilnice, mai au o șansă! Aceștia se vor califica pentru premiul cel mare oferit la finalul campaniei: o vacanță de 6 persoane, tot în Grecia!
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare