Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 4 Iunie 2010
Publicitarii sunt aşteptaţi joi la After Party-ul Effie

Publicitarii sunt aşteptaţi joi la After Party-ul Effie

După Gala de Premiere Effie ce va avea loc pe data de 10 iunie, toți publicitarii care doresc să râdă, să vorbească, să bea o bere sau să-și sărbătorească premiile, sunt invitați în Club Tribute, la After Party-ul Effie.

de Anca Muraru

Câştigătorii premiilor Effie vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere care va avea loc joi, 10 iunie, ora 19:00, la Opera Română, urmând ca petrecerea să continue în Club Tribute (Calea Victoriei nr. 118), unde invitaţii sunt aşteptaţi începând cu ora 22:00, la un party oferit de URSUS. Publicitarii sunt rugaţi să aibă asupra lor o carte de vizită.  

Invitatie Gazdele festivității de premiere vor fi și în acest an IAA România (International Advertising Association), UAPR (Uniunea Agenţiilor de Publicitate din Romania), organizatorii Premiilor Effie România.

Invitațiile la Gala Effie 2010 pot fi procurate de la sediu IAA (Calea Victoriei, nr.126, et.3, sector 1, Bucureşti, telefon : 0311 050991 / 0311 052414). Costul unei participări la festivitatea de premiere este de 300 lei+TVA/persoana pentru membrii IAA/UAPR si 400 lei+TVA/persoana pentru non-membri. În plus, în acest an, agențiile care achiziționează 10 invitații vor plăti numai opt.

Extra info

Premiile Effie reprezintă un eveniment unde întreaga industrie de advertising se întâlnește într-un punct comun: cel al eficienței în materie de rezultate. Effie reunește cele mai recunoscute agenții din branță, clienții și researcherii pentru a celebra eficiența colaborării, tradusă în cifrele de vânzare.

Effie este un festival internațional sub licența AMA New York. În România, Effie este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) în parteneriat cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR) și organizat, pentru al patrulea an consecutiv, de agenția Millenium Communications.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare