Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Iaa-25-ani"
Facebook
Like us on Facebook
IAA 25 Ani - 21 Martie 2018
S-a dat startul nominalizărilor pentru Premiile de Excelență IAA 2018

S-a dat startul nominalizărilor pentru Premiile de Excelență IAA 2018

Ne-am propus ca a 8-a ediție a Premiilor de Excelență să aducă cu ea atât recunoașterea și promovarea oamenilor care, prin eforturile lor, au contribuit decisiv la dezvoltarea industriei marcom-ului, cât și o mare doză de inspirație pentru performanța viitorului.

Anunțarea laureaților se va face în cadrul Galei Premiilor de Excelență IAA care va avea loc la Hotel Intercontinental – Sala Ronda în data de 17 Aprilie, orele 19.00 – 21.00 în continuarea dezbaterilor Zilei Publicității.

Ediția acestui an, una specială întrucât are loc sub egida a 25 de ani de activitate IAA România, propune industriei de marketing și comunicare o nouă structură de premii, după cum urmează:

-  6 Premii de Excelență unde vă puteți nominaliza favoriții începand de astăzi, premii pentru categoriile: Educație în Marcom, Inspirație prin Valori, Promovarea României ca Hub Global Creativ, Dialog constructiv cu autoritățile, Creativity4Better și Inovație în Tehnologie și Digital,

-  4 Premii de Excelență Speciale acordate de: Boardul IAA, Senatul IAA, IAA Young Professionals și Premiul Romania 100 - dedicat aniversării centenarului Marii Uniri,

-  Premiul Personalitatea Anului în Marcom ce se va decerna la finalul evenimentului, prin votul celor aflați în sală către unul dintre Laureații Premiilor de Excelență.

Așadar, vă invităm să vă susțineți favoriții și să intrați chiar acum pentru a-i nominaliza cu o detaliere succinta a motivației. Propunerile sunt deschise tuturor și vizează oamenii pe care îi apreciem cu toții și cărora nu vrem doar să le mulțumim, ci să le și împărtășim meritele și valoarea cu întreaga industrie.

Cum puteți propune un candidat pentru premii? Foarte simplu! Intrați pe: http://www.iaa.ro/nominalizari_premii_excelenta/index.php începând de astăzi și până pe data de 7 aprilie 2018 aveți șansa de a vă glorifica omul sau oamenii preferați din industrie.

“De 25 de ani IAA România sprijină și promovează dezvoltarea industriei de marketing și comunicare. Premiile de Excelență din cadrul Zilei Publicității sunt modul nostru de a face o reverență adâncă în fața oamenilor valoroși ce cresc această industrie și de a încuraja cât mai multi profesioniști ai industriei să îndrăznească să provoace limitele performanței excepționale, zilnic. Altfel spus, Premiile de Excelență sunt doza perfectă de inspirație pentru ca industria marcom-ului autohton să facă trecerea către România ca Hub Global Creativ “, declară Maria Predoiu, președinte IAA România.

                                                      ***

International Advertising Association - IAA - este un parteneriat strategic unic, care reprezintă toate categoriile de companii ce activează în domeniul marketingului și al comunicării - de la clienți, la agenții de publicitate până la companii mass-media.

IAA România, filiala locală a IAA Global, împlinește anul acesta 25 de ani de activitate în serviciul industriei de marketing si comunicare.

Premii: la cel de al 41-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Washington, D.C, IAA România a fost recunoscută ca fiind cea mai activă şi creativă filială din lume şi a primit premiul Golden Tulip pentru Excelenţă pentru întreaga activitate. De asemenea, în cadrul festivalului de la Cannes 2016, filialele locale IAA România și IAA Young Profesionals au primit premiul - "The IAA Inspire Award" pentru Excelență 2016.

Anul acesta Ziua Publicității se află la a4a ediție și este organizată de IAA România cu sprijinul PRO TV și al partenerilor principali Aqua Carpatica și Bergenbier. Conferința este urmată de Gala Premiilor de Excelenta, unde IAA România va aduce recunoaștere publică acelor personalități care prin faptele lor au contribuit în mod decisiv la promovarea industriei de marketing și comunicare din România.

Atât Premiile de Excelență IAA, cât și Ziua Publicității sunt evenimente proprii ale IAA România și au loc în data de 17 Aprilie 2018 la Hotel Intercontinental.

Pentru mai multe informații, urmăriți https://www.iaa.ro și https://www.facebook.com/IAARomania/

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Alicia Vikander Jacket
6 Iunie 2018, 09:48
I cherish shopping on the web, the majority of my garments (aside from workwear) handbags, shoes, tops, exercise wear I purchase on the web. I get a similar bliss or much more when I shop online one would get shopping in person..I can take a gander at the video or photos of the things, read audits. I additionally read the insights about the item.
Mens Leather Jackets
5 Iulie 2018, 09:48
The preparation, distribution, promotion and manufacture of items for the style industry. This could be contained within a specific company.
Asif
5 Iulie 2018, 09:54
Hey how r u im asif.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare