Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 20 Octombrie 2017
Scrisoare deschisǎ Art Directors Club România // Ȋn atenţia industriei de marketing şi comunicare

Scrisoare deschisǎ Art Directors Club România // Ȋn atenţia industriei de marketing şi comunicare

Ca urmare a discuţiilor şi dezvǎluirilor apǎrute în toate mediile în ultimele zile pe subiectul hǎrţuirii sexuale şi violenţei împotriva femeilor, Asociaţia Art Directors Club are de fǎcut urmǎtoarele precizǎri:

Membrii Art Directors Club România condamnǎ ferm orice dovadǎ de sexism şi hǎrţuire sexualǎ, fizicǎ sau verbalǎ, care are loc în mediul profesional. Suntem o organizaţie care susţine femeile din industria de comunicare prin iniţiative concrete precum Lady Steps, un program de empowerment lansat în februarie 2017.

Ne dezicem de persoanele care demonstreazǎ astfel de comportamente şi încurajǎm directorii agenţiilor care se confruntǎ cu astfel de situaţii sǎ ia mǎsurile legale impuse pentru rezolvarea acestora.

Mai mult decât atât, considerǎm cǎ este necesarǎ instaurarea unui cod de conduitǎ şi a unui protocol acţionabil în ceea ce priveşte cazurile de hǎrţuire sexualǎ. Art Directors Club România lucreazǎ deja la acest cod şi îl va pune la dispoziţia agenţiilor în perioada urmǎtoare.

Vrem sǎ transmitem tuturor femeilor din industria de comunicare cǎ pot conta pe sprijinul Art Directors Club România şi al Programului Lady Steps atunci când se confruntǎ cu discriminare, sexism sau hǎrţuire la locul de muncǎ. Totodatǎ, le încurajǎm sǎ vorbeascǎ liber şi deschis despre aceste probleme.

Ȋn plus, aplaudǎm mǎsurile luate deja în urma fenomenului #metoo şi încurajǎm orice altǎ companie care se confruntǎ cu cazuri similare, chiar dacǎ nemediatizate, sǎ nu ignore problema şi sǎ o rezolve rapid şi eficient.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare