Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 20 Aprilie 2017
Snickers aduce un omagiu fotbalului și își invită fanii la o întâlnire cu Pelé

Snickers aduce un omagiu fotbalului și își invită fanii la o întâlnire cu Pelé

Snickers a încheiat un parteneriat cu cel mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor, legenda fotbalului , Pelé. În cadrul noii campanii „Joacă fotbal ca Pelé”, trei români vor avea șansa de se întâlni, față în față, cu cel mai mare jucător de fotbal din lume, pe stadionul Olimpic din Barcelona și – mai mult – de a avea un antrenament cu celebrul fotbalist.

Tot ce trebuie să facă fanii sportului rege este să se înscrie în concurs între 24 Aprilie și 18 Iunie  și să încarce un video sau o poză cu cea mai bună lovitură de fotbal a lor, executată în stilul lui Pelé, pe pagina de Facebook Snickers România.

Un antrenament alături de Pelé este aproape visul oricărui fan al fotbalului. Cel mai popular baton de ciocolată din lume te provoacă acum să-ți transformi acest vis în realitate. „ Mă bucură parteneriatul cu Snickers și faptul că pot contribui la această acțiune a brandului, atât de încântătoare pentru fani. Lumea fotbalului mi-a dăruit foarte multe lucruri frumoase și acum am plăcerea și ocazia unică de a oferi ceva înapoi. Abia aștept să îi întâlnesc pe câștigătorii concursului – le voi arăta bucuros cum să joace și să câștige, așa cum am făcut eu,” este mesajul lui Pelé către toți iubitorii fotbalului.

Pentru a marca această campanie, Snickers va fi disponibil într-un ambalaj în ediție limitată, cu patru batoane de ciocolată, fiecare cu un sticker sub ambalaj. Pentru prima dată pe piața din România, celebrul baton de ciocolată-caramel cu alune vine într-un ambalaj cu design special, cu patru motive dedicate fotbalului și Regelui Fotbalului, Numărul 10.

Echipele formate din 3 jucători care vor își vor dovedi abilitățile de a juca în echipă și de a fi inventivi, atribut tipic pentru jocul lui Pelé, au cele mai mari șanse de a câștiga. Jucătorii trebuie să filmeze un video sau să fotografieze, într-un mod creativ,  trick-ul lor preferat de fotbal, alături de batonul de ciocolată Snickers și să îl încarce pe pagina de Facebook Snickers România.

“Snickers are deja o tradiție a parteneriatelor pe plan sportiv și această campanie, cu cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, este un pas înainte în această categorie de activități. Competiția “Joacă fotbal ca Pelé” care se desfășoară în perioada 24 aprilie - 18 Iunie oferă  șansa de a câștiga  o experiență unică în viață – o sesiune de antrenament cu Regele Fotbalului  de la care poți afla câteva trucuri despre cum poți deveni și tu o legendă a fotbalului, în felul tău”, a adăugat Radovan Veselý, Brand Manager Snickers Central Europe.

Echipa câștigătoare a concursului Snickers va zbura la Barcelona, într-o excursie de tip all inclusive, în perioada 1-3 Septembrie 2017, unde îi va întâlni și pe ceilalți câștigători, din toată Europa. Punctul culminant al călătoriei va fi întâlnirea și antrenamentul cu Pelé, pe Stadionul Olimpic din Barcelona.

Campania se va desfășura în perioada 24 Aprilie – 18 Iunie 2017 și va beneficia de comunicare în magazine, online, PR și parteneriate media. Câștigătorii concursului vor fi anunțați la sfârșitul lunii iunie 2017.

Pentru mai multe detalii despre desfășurarea concursului și regulament, vă rugăm vizitați pagina de Facebook Snickers România: https://www.facebook.com/SnickersRomania/?fref=ts

Extra info

Batonul de ciocolată cu caramel este produs de Mars, unul  dintre cele mai mari business-uri de familie din întreaga lume. Snickers se produce din anul 1930. Batonul conține alune, caramel, nuga și ciocolată. Combinația a fost una de success pentru mulți consumatori, Snickers fiind unul dintre cele mai populare batoane de ciocolată din lume.

Un fotbalist cu F mare – cunoscut și îndrăgit de jucători, fani și iubitori ai sportului, deopotrivă, din toată lumea. Numele lui este strâns legat de cel mai popular sport la nivel global – am putea spune că este un sinonim pentru cuvântul fotbal. Cu trei Campionate Mondiale și două Campionate Mondiale de Club câștigate, plus  Campionatul NASL, Pelé este cel mai de success golgheter de ligă din lume, cu 1,281 de goluri înscrise. Datorită succesului său fără precedent, la finalul mileniului, Pelé a fost desemnat de către FIFA Jucătorul Mondial al Secolului. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
paula ulmeanu
17 Iunie 2017, 12:11
prea complicat modul de inscriere pentru a participa la concurs si in plus induce ideea ca snickers este o cicolata exclusiv pentru barbati.nu cred ca barbatii sunt principalii consumatori ai produsului.nu faceti studiu de marketing ?
Moldovan Elena
16 Iulie 2017, 07:32
A-mi place snickers e dulce și bun
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare