Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 28 Martie 2011
Syscom Digital derulează prima campanie de mobile marketing pentru BELLA Bulgaria

Syscom Digital derulează prima campanie de mobile marketing pentru BELLA Bulgaria

BELLA Bulgaria desfăşoară campania "A sosit vremea plăcintelor şi a premiilor din belşug!”, pentru care Syscom Digital a livrat atât partea de creaţie, cât şi implementarea şi derularea campaniei în mediul digital.

de Floriana Scânteie

“Este o campanie promoţională de tip clasic în care încercăm să folosim cât mai ingenios tool-urile pe care le avem pentru a genera rate de răspuns cât mai mari. Pe măsura ce interacţionăm cu participanţii la promoţie - consumatorii noştri, vom avea grijă pe viitor să îi reactivăm în aşa fel încât să menţinem un ritm ridicat al interactivităţii acestora cu brandul şi după terminarea campaniei ” a declarat Maia Novolan, Director General al Syscom Digital (foto).

BELLA beneficiază aşadar de tehnologia şi mecanismele necesare pentru derularea campaniei, respectiv de componentele de SMS Marketing, Web şi Infoline, pornind de la elaborarea conceptului creativ al campaniei până la managementul bazelor de date, customer care şi optimizarea constantă a rezultatelor.

Campania promoţională se desfăşoara la nivel naţional în perioada 1 martie – 31 mai 2011 şi se adresează tuturor consumatorilor şi potenţialilor consumatori de produse BELLA. Aceştia pot participa la campanie daca achiziţionează orice produs din gama BELLA şi înscriu codul unic descoperit pe cardul ce se află în interiorul ambalajelor promoţionale, prin una din cele trei modalităţi de înscriere: SMS, Web sau Infoline. Se vor câştiga premii în valoare totală de 34.069,70 RON oferite prin tragere la sorţi, ce includ: 15 premii pe săptămână a câte 1 mixer vertical Moulinex şi 20 de premii finale constând în câte un aragaz Candy.

Extra info

Syscom Digital, una dintre cele mai importante agenţii specializate în servicii digitale, comunicare şi marketing pe mobil, are o echipă formată din 18 specialişti în servicii de mobile marketing şi administrare de baze de date. Compania are în portofoliu servicii de strategie şi management în comunicarea virtuală, platforme digitale, content digital, marketing de proximitate, call-center, campanii integrate de online şi offline, folosind un mix comunicaţional de tehnologii precum SMS, MMS, WEB, M-WEB, WAP, Bluetooth®, Barcode şi Voce şi aplicaţii şi tool-uri pentru field marketing de tip digital (aplicaţii PDA, iPas, iPhone sau Android).

Dezvoltate în parteneriat cu clienţii şi agenţiile de comunicare de brand, în portofoliul Syscom Digital s-au adaugat în ultimul an proiecte de marketing şi comunicare pentru mărci din majoritatea categoriilor de produse şi servicii de larg consum, bunuri de folosinţă îndelungată, bănci şi servicii financiare, băuturi alcoolice şi nealcoolice, produse alimentare, produse lactate şi altele printre care: Alexandrion, Bergenbier, Blend-a-med, Cava D’oro, Cif, Coca-Cola, Delikat, Domestos, Dr. Oetker, Fanta, Flanco, Groupama, Head&Shoulders, LG, Mc Donalds, METRO, Murfatlar, Nescafe, Pampers, Prima TV, Radio 21, Tide, Wunderbaum.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare