Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 21 Iulie 2016
Tempo Advertising si Mercedes-Benz au pus V-ul in VIP

Tempo Advertising si Mercedes-Benz au pus V-ul in VIP

Tempo Advertising a organizat pentru Mercedes-Benz Romania evenimentul “V for VIP”. Creat pentru a recompensa si fideliza clientii Clasa V din Romania, dar si pentru a atrage clientii potentiali, evenimentul a avut loc la Hotel Hilton Sibiu in perioada 24-26 iunie.

Echipa de creatie a Tempo Advertising a pornit in cautarea conceptului creativ de la insightul clar potrivit caruia Mercedes-Benz Clasa V este o limuzina pentru familie, dar in acelasi timp ofera confortul, siguranta si exclusivitatea specifice Mercedes-Benz.

“V Class este VIP-ul soselei. Datorita dotarilor, tehnologiei si rasfatului de care te bucuri, te simti ca un VIP inca de la prima cheie. Este exact senzatia pe care ne-am dorit sa o simta toti participantii la eveniment, iar fiecare actiune a fost special creata si organizata cu acest gand,” au explicat reprezentantii agentiei.

Astfel, timp de trei zile, Mercedes-Benz si Tempo Advertising le-a oferit participantilor la eveniment  o experienta si un rasfat de neuitat. Vineri seara au avut parte de o cina de bun venit si de o degustare de vinuri de la Jidvei, dar si de un cocktail show. Sambata, ziua a inceput cu o excursie pana la Biertan, unde invitatii au vizitat biserica si cetatea fortificata de la Biertan si au luat pranzul in restaurantul din localitate.

La intoarcerea la hotel, clientilor li s-a oferit o serie de activitati inedite: cooking cu Chef Foa, un seminar de styling cu stilistul Andrei Ionescu, un seminar de make-up cu make-up artist-ul Alex Radulescu, masaj, SPA si servicii de coafor. Activitati atent selectate si gandite pentru a oferi tuturor o experienta de neuitat.

Cele mai apreciate activitati au fost cele de cooking cu Chef Foa si sesiunile de masaj.

Ziua s-a incheiat cu cina festiva si a culminat cu concertul surpriza al Loredanei Groza care a reusit foarte repede sa ii introduca in atmosfera de dans si de voie buna, dansand alaturi de participanti timp de mai bine de 2 ore. La miezul noptii, printr-o aparitie spectaculoasa, Loredana le-a oferit invitatilor Mercedes-Benz o experienta de neuitat printr-un concert de mare clasa.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare