Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 19 Ianuarie 2011
The Public Advisors are un departament nou de fashion şi lifestyle

The Public Advisors are un departament nou de fashion şi lifestyle

Reprezentanţii companiei spun că înfiinţarea diviziei de fashion şi lifestyle este o decizie care va sprijini strategia companiei de a-şi întări şi specializa competenţele în această arie.

de Floriana Scânteie
Odată cu anunţarea lansării noului departament, aflăm că The Public Advisors a comunicat pentru Avanpremiere Fashion and Life-style Fest, eveniment ce s-a desfăşurat între 16 şi 18 noiembrie 2010 si a presupus doua zile de workshopuri si vernisaje, precum si o zi dedicata prezentarii colectiilor toamna-iarna a 10 dintre cei mai apreciati designeri din Romania.

The Public Advisors a sustinut planificarea si organizarea intregului festival prin eforturile sale de comunicare catre media si publicul larg.

“Aveam nevoie de o echipa dedicata care sa inteleaga viziunea si conceptul festivalului, iar The Public Advisors s-au dovedit un partener foarte bun in acest proiect. Desi in foarte putin timp, dar cu foarte multa munca, am pus cap la cap un festival de moda si lifestyle cu o valoare evidenta pentru lumea modei romanesti. Ne dorim ca urmatorul AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest sa fie si mai reusit si deja incepem sa-l planuim cu grija”, a declarat Alin Galatescu, creatorul Life-style Fest.

The Public Advisors au oferit servicii clasice de comunicare cu presa, conjugate cu comunicarea online prin intermediul retelelor sociale. Pagina de Facebook a festivalului a marcat un record absolut, aducand peste 1.500 de fani in prima zi de existenta online. In plus, agentia a pus Festivalul pe agenda de discutie a mediului online romanesc prin implicarea celor mai cunoscuti bloggeri de moda si a cititorilor lor in promovarea si mediatizarea festivalului.

“Decizia de a crea o divizie special pentru clientii nostri de fashion si lifestyle a fost un pas natural in evolutia agentiei. Ma bucur ca primul nostru proiect in aceasta formula a fost AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest. Festivalul a fost intr-adevar o provocare pentru noi, dar suntem mandri de rezultatul final. Am format o echipa foarte buna cu Alin si iata ca impreuna am facut primul pas in ceea ce speram noi sa fie un sir lung de evenimente marca AVANPREMIERE, intotdeauna la fel de surprinzatoare si inovatoare”, a adaugat Raluca Mihalachioiu, Managing Partner The Public Advisors.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare