Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 15 Aprilie 2017
The Temple semnează o nouă imagine a brandului Trend

The Temple semnează o nouă imagine a brandului Trend

The Temple semnează relansarea brandului Trend printr-o nouă platformă creativă, strategie de digital și eveniment de lansare, marcând prima expresie completă, de la strategie la execuție, a conceptului agenției: Human Marketing. Colaborarea dintre agenție și client a început în vara anului trecut, când în urma unui pitch The Temple a fost selectată să dezvolte noua platformă creativă și manifestarea acesteia online și off-line.

“Evolution Journey” este noua platformă creativă care vine să repoziționeze rolul companiei de training și consultanță dintr-unul de specialist care direcționează, într-unul de partener care este alături de clienții săi în lungul proces de evoluție. Modelul de învățare al companiei bazat pe experiențe memorabile s-a potrivit perfect cu filosofia The Temple, de a crea conexiuni emoționale între branduri și oameni prin experiențe de brand care oferă valoare adăugată produselor, ținând ochii pe rezultate în business și KPI-uri de brand.

“Pentru noi Trend Consult a întărit importanța conexiunii umane în toate acțiunile de marketing. De-a lungul întregului proces am înțeles exact cum să traducem realitățile companiei într-un concept puternic, “Evolution Journey”, declinat ulterior în: identitate vizuală, brand book, strategie de digital, website, video content și eveniment de lansare dezvoltat ca o serie de experiențe puternice menite să provoace partenerii Trend să își înceapă propriul "Evolution Journey”. Suntem bucuroși că am lucrat alături de o echipă formidabilă care prin rolul său profesional aduce schimbări corecte în viețile oamenilor”, mărturisește Andrei Lascut, Head of Strategy & Managing Partner The Temple.

„Colaborarea cu echipa The Temple a fost pentru noi o experiență extraordinară de învățare. Deoarece credem că excelența în execuția unei strategii se bazează pe colaborare, am fost dispuși să preluăm ideile lui Andrei și ale echipei lui, chiar dacă la început ni se păreau prea futuriste, însă acum suntem foarte bucuroși că am avut acest curaj. Încrederea s-a construit în timp deoarece am reușit să comunicăm din ce în ce mai bine, iar disponibilitatea agenției a făcut ca ceea ce am agreat să fie livrat la timp și la înălțimea așteptărilor. Chiar acum avem în discuție cu ei și alte idei creative pe care le vom transforma în proiecte în cel mai scurt timp și suntem convinși că și de data asta va funcționa, imaginea Trend va fi autentică și îndrăzneață, așa cum clienții și fanii s-au obișnuit să ne perceapă.”, spune Marius Decuseară-Brandenburg, Managing Partner Trend Consult.

https://www.facebook.com/TrendConsult/videos/1763380310355515/ 

Website-ul trendconsult.eu a fost creat să transmită noua platformă creativă printr-o călătorie digitală prin mindset-ul companiei, iar mai departe planul de digital content în Social Media a fost creat pentru a experimenta ce înseamnă să înveți și să te dezvolți prin experiențe memorabile, nu prin teorii cochete pentru preaching, dar nu și pentru practicing.

Alături de The Temple în echipa de proiect au mai fost: Adrian Florea, Alina Brandenburg, Marius Decuseară-Brandenburg și Andrei Ristea din echipa Trend, Mihai Bonca consultant strategie și Andreea Nedelea freelancer BTL.

Extra info

Trend Consult s-a îmbunătățit și a evoluat constant în cei 17 ani de când se află pe piața românească, iar materializarea repoziționării se va întâmpla concomitent cu planul de expansiune internațională a businessului care se apropie de o cifră de afaceri de 2 milioane de euro. Printr-o echipă crescândă care numără acum peste 40 de experți, Trend oferă cele mai bune metode pentru a declanșa schimbări relevante prin care indivizii și organizațiile să-și optimizeze acțiunile într-un mediu cu o evoluție accelerată.

Human Marketing este conceptul cu care The Temple s-a lansat în 2015, concept care își propune să creeze relații puternice între branduri și targetul lor prin experiențe digitale. De la strategie la execuție, am dezvoltat framework-uri puternice menite să construiască legături emoționale real time prin povești de impact și experiențe engaging.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare