Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 8 Iulie 2009
Tuborg Open for Fun – noua campanie Tuborg

Tuborg Open for Fun – noua campanie Tuborg

Noua etapă Tuborg, născută din dorinţa de a empatiza şi de a se conecta şi mai mult cu tinerii în momentele în care aceştia se distrează se derulează după ce consumatorii fideli au fost delectaţi cu celebrele personaje Gustav, Filip şi Martin.

de Diana Jora

Sloganul celei mai recente campanii este „Tuborg Open for Fun”, care se va derula pe parcursul a 3 luni. Aceasta cuprinde spoturi care surprind viaţa tinerilor în locurile unde ei se distrează şi îşi petrec cele mai frumoase şi intense momente: cu prietenii pe plajă, în casa unui prieten, la concerte. Muzica este în jurul lor şi face parte din viaţa lor.

"Tuborg a fost dintotdeauna simbolul libertăţii de exprimare, un brand dinamic, în permanentă expansiune, în care am investit foarte mult pentru a atinge poziţia de lider pe segmentul berilor premium din România. Rezultatele ne demostrează că publicul a reacţionat la mesajele noastre şi s-a regăsit într-o foarte mare măsură în filosofia brandului." Declară Shachar Shaine, Preşedinte URBB.

Principalele medii, pentru promovare în rândul tinerilor sunt: TV, presă, outdoor, internet, evenimente pe litoral şi festivaluri de muzică. Ca o noutate, din 5 iulie se poate accesa accesa www.openforfun.ro, platforma online dedicată acestei campanii, unde vor avea parte de concursuri şi multe surprize.

Campania are o valoare estimată de 5 milioane de euro rate card şi se va desfăşura în perioada iulie - septembrie.

Spoturile TV au fost dezvoltate de agenţia Saatchi&Saatchi Polonia, au fost filmate în Chile, iar regizorul este David Alcalde, originar din Barcelona.

Echipa de Creatie responsabilă de proiect: Graffiti BBDO:
Adina Redes – Account Manager
Balint Hajagos - Art Director
Echipa Tempo Media:
Adriana Enache - Media Planning Manager
Adriana Ciobanu - Senior Media Planner

Extra Info

Tuborg este principala marcă din portofoliul companiei URBB, iar prima sticlă de bere Tuborg "made in Romania" a fost produsă la finalul anului 1997. Tuborg continuă să fie liderul berilor internaţionale produse sub licenţă în România, cu o notorietate de 98%. În privinţa gustului, blind testele au demonstrat că Tuborg conduce detaşat în topul preferinţelor consumatorilor români.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare