Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 29 Martie 2017
UniCredit Bank a sărbătorit Ora Pământului

UniCredit Bank a sărbătorit Ora Pământului

Şi în acest an, UniCredit Bank a sărbătorit Ora Pământului, stingând luminile în sediul central – din Bulevardul Expoziţiei 1F, Bucureşti - sâmbătă, 25 Martie 2017, între orele 20:30-21:30. Iniţiativa a avut loc în contextul unui demers desfăşurat la nivel de grup, România fiind una dintre cele 12 ţări europene care s-au alăturat campaniei - Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, România, Rusia şi Slovacia.

UniCredit a sărbătorit Ora Pământului stingând luminile în mai mult de 70 de clădiri, luând astfel parte pentru al 10-lea an consecutiv la iniţiativa globală a WWF menită să conducă la creşterea nivelului de conştientizare cu privire la schimbările climatice, care reprezintă o ameninţare semnificativă pentru planetă.

Suportul UniCredit pentru această campanie subliniază eforturile grupului de a adresa problemele legate de conservarea mediului înconjurător şi de a susţine dezvoltarea sustenabilă. Ca parte a acestor eforturi, Grupul a început încă din 2009 să îşi reducă emisiile energetice operaţionale, obiectivele stabilite iniţial pentru anul 2020 fiind deja atinse (-30%). Noi ambiţii au fost stabilite: reducerea cu 60% până în 2020 şi cu 80% până în 2030.

La Ora Pământului a luat parte, de asemenea, UniCredit Tower, sediul central al Grupului, din Milano. Acesta a primit o certificare LEED Gold din partea US Green Building Council pentru atenţia fermă pe care o acordă, prin construcţie şi proiectare, economiei de energie.

Extra info

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare deservind aproximativ 650.000 de clienți (iunie 2016). Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare