Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 11 Ianuarie 2017
Weber Shandwick este numită agenţie europeană pentru Philips TV

Weber Shandwick este numită agenţie europeană pentru Philips TV

TP Vision a desemnat Weber Shandwick ca agenţie de lifestyle PR şi social media în Europa, pentru brandul licenţiat Philips TV. Agenţia globală, prin companiile locale afiliate (McCann PR în România), se va axa pe poziţionarea Philips TV ca brand european de lifestyle şi design premium, şi va desfăşura pe tot parcursul anului activități precum campanii integrate, relaţii cu presa, comunicare în social media, creare de conţinut şi evenimente ca IFA şi lansări anuale Philips TV.

Adrian Gonzalez-Ibbitson, International PR Manager în cadrul TP Vision, este încântat să înceapă acest parteneriat între Philips TV și Weber Shandwick: „Până acum, Philips TV a fost privit într-un mod funcţional atât în materie de brand, cât şi de produse. Dorim să ne îndreptăm atenţia mai mult către propunerile de lifestyle care aduc unicitate brandului nostru: design premium european şi tehnologie Ambilight. Weber Shandwick s-a dovedit a fi cel mai bun partener pentru noi, datorită modului său de lucru creativ şi integrat, reţelei sale europene, modelului central hub-and-spoke şi campaniilor sale premiate. Așteptăm cu interes această colaborare.”

Extra info

TP Vision este licenţiatul exclusiv de brand al Philips TV şi un jucător cheie pe segmentul divertismentului digital video. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific. Îmbinarea experienţei noastre în design cu  inovația adusă de  Philips în tehnologia TV, dar și cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza TPV Technology stă la baza succesului TP Vision. http://www.tpvision.com

Weber Shandwick este una dintre cele mai mari companii de comunicare din lume, prezentă în 79 de oraşe din 34 de ţări, cu o reţea ce se extinde în 127 de oraşe din 81 de ţări. Echipa diversificată de strategi, analişti, producători, designeri, dezvoltatori şi manageri de campanii a câştigat cele mai prestigioase premii din lume pentru abordări inovatoare, creative şi pentru activitate de impact, fiind onoraţi de PRWeek ca Agenţia Globală a Anului în 2015 şi 2016, precum şi ca Agenţia Ad Age A-List în 2014 şi 2015, şi Agenţia Globală a Anului în 2010, 2012, 2014 şi 2015, în cadrul The Holmes Report. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.webershandwick.co.uk/.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare