Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 29 Mai 2014
Brutăriile Paul sărbătoresc 125 de ani de tradiție franțuzească

Brutăriile Paul sărbătoresc 125 de ani de tradiție franțuzească

Brutăriile Paul „Maison de Qualité fondée en 1889” aniversează anul acesta 125 de ani de tradiție în arta panificației și patiseriei. De-a lungul timpului, produsele Paul au adus consumatorilor din întreaga lume gustul Art de Vivre à la Française: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Cu această ocazie, în România, clienţii Paul se vor bucura de oferte speciale şi surprize delicioase.

„Paul este o afacere de familie începută în anul 1889 de soții Mayot din dorința de a-i face pe francezi să redescopere apetitul pentru pâinea bună. În anul Expoziţiei Universale de la Paris, în care marea atracție era Turnul Eiffel, Charlemagne Mayot a deschis prima brutărie în nordul Franței, iar de atunci, din generație în generatie, urmaşii săi au preluat şi au dezvoltat rețeaua Paul în întreaga lume. Brandul Paul este din ce în ce mai iubit și în România, iar noi facem toate eforturile pentru a ajunge cât mai aproape de clienții noștri, prin dezvoltarea rețelei şi diversificarea gamei de produse. Le mulţumim tuturor consumatorilor care au fost de-a lungul timpului alături de noi și îi așteptăm cu noutăți și oferte aniversare”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Cu ocazia aniversării celor 125 de ani de la înființare, până pe 30 iunie, în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, fiecare ecler cu ciocolată, vanilie sau cafea va avea un preț special de 5.5 lei în zilele de luni, marți și miercuri. În restul zilelor săptămânii, la două eclere cumpărate, clienții vor primi un al treilea gratis.

Pe pagina de Facebook a Paul România sunt disponibile mai multe detalii despre oferte, produse şi alte surprize pe care Paul le pregăteşte în România.

Extra Info

Cu o tradiție de 125 de ani Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 11 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și ca locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare