Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 2 Iulie 2014
Bucureștiul tău la scară: un proiect socio-cultural Initiative

Bucureștiul tău la scară: un proiect socio-cultural Initiative

În Rio de Janeiro există Escadaria Selarón, în San Francisco există 16th Avenue Tiled Steps, în Valparaiso există cele 1000 de trepte spre Cerro Concepcion, în Seul există Ihwa-dong, iar lista străzilor în trepte poate continua. Puțini sunt însă cei care știu că și Bucureștiul se poate mândri cu un astfel de loc - strada Xenofon este singura stradă în totalitate alcătuită din trepte, un colț al orașului puțin știut de milioanele de oameni care traversează zilnic străzile Capitalei.

Construite acum peste 200 de ani, cele 70 de trepte ale străzii Xenofon poartă urmele luptei cu timpul, dar a reușit să supraviețuiască modificărilor arhitecturale care au schimbat fața Bucureștiului. Cu toate acestea, Xenofon păstrează și astăzi un aer boem, specific unei perioade din trecutul orașului.

București la scară este un proiect socio-cultural, destinat bucureștenilor și tuturor celor care îl vizitează, un proiect care își propune să aducă o pată de culoare și bună dispoziție locuitorilor din zonă, precum și celor care ajung întâmplător în zona parcului Carol.

Până pe 10 iulie, treptele de pe strada Xenofon vor avea parte de look nou, care va fi reprezentativ pentru Bucureștiul anului 2014, fără a ignora, însă, reperele clasice ale Capitalei. Xenofon se va transforma într-un simbol al Bucureștiului, un loc în care prezentul întâlnește trecutul și în care fiecare treaptă va evoca lucruri ce fac din capitala României unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

„De multe ori există această idee preconcepută că agențiile de media sunt cel mai puțin creative din rândul companiilor de marcom. Aceasta este o idee greșită și spun acest lucru de fiecare dată când am posibilitatea. Creativitatea este caracteristica principală a întregii industrii de comunicare și publicitate, iar prin acest proiect Initiative își dorește să arate exact acest lucru”, a declarat Alexandra Olteanu, Managing Director Initiative.

„Există o mulțime de locuri frumoase în București care nu se bucură de atenția cuvenită. Unul din aceste locuri este strada Xenofon, un colț din Bucureștiul vechi uitat de lume. Initiative își propune prin acest proiect să readucă această stradă în atenția publicului, oferindu-i un aspect modern, în ton cu vitalitatea și mobilitatea care caracterizează astăzi capitala României”, adaugă Adriana Ciobanu, Senior Media Planner, Initiative.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi vești legate de proiectul București la scară, vă invităm să accesați pagina de Facebook Initiative și să vizitați strada Xenofon începând cu 10 iulie.

Extra Info

Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi new media.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide. În România, Initiative este membră a grupului de companii din care mai fac parte agenţiile Lowe&Partners, BPN, Golin, SENIORHYPER, MobileWorks şi Medic One.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare