Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 16 Martie 2016
Leading Millennials - primul curs practic din România destinat managementului diferenței dintre generații

Leading Millennials - primul curs practic din România destinat managementului diferenței dintre generații

Compania de training Human Capital Resources (HCS) lansează Leading Millennials, primul curs practic din România care analizează cum se raportează angajații generației Y la locul de muncă și oferă soluții practice pentru creșterea eficienței lucrului în echipe multi-generaționale. Având la bază peste șase luni de cercetare și discuții cu un grup reprezentativ pentru generațiile X și Y, cursul practic le oferă managerilor din companii instrumentele necesare pentru a recruta tineri talentați și pentru a gestiona corect așteptările acestora.

„În ultimii ani, am discutat cu manageri din diferite industrii despre dificultățile gestionării echipelor cu membri de vârste diferite,” spune Radu Mărgărit, Trainer & Managing Director Human Capital Resources. „Angajații din generația Y sunt, adeseori, văzuți ca angajați problemă, o situație care ar trebui să ne sperie în condițiile în care ei vor reprezenta, mai curând decât ne dăm, poate, seama, marea majoritate a echipelor din companii. În acest context, devine extrem de important ca managerii să învețe cum îi pot motiva pe cei mai tineri angajați, cum îi pot ajuta să se integreze în structura organizațională a companiilor lor și să-și valorifice adevăratul potențial profesional. Programul Leading Millennials a apărut tocmai pentru a răspunde acestei nevoi de a crea o punte de legătură între generații, de a le aduce la aceeași masă și a construi, împreună, un limbaj comun pentru succes.”

Programul Leading Millennials se distinge pe piața locală și printr-o structură inedită, ce le vorbește atât managerilor, cât și angajaților. Astfel, acesta este alcătuit dintr-un modul mai amplu destinat managerilor („How to lead”) și un workshop aplicat pentru millennials („How to follow”).

„How to lead” le va oferi managerilor soluții concrete pentru  personalizarea procesului de recrutare a tinerilor, crearea unor proceduri diferite de induction pentru tinerii nou veniți în companie și implementarea unui mod mai eficient de alocare, monitorizare și evaluare a sarcinilor. O componentă importantă a modulului o reprezintă și creionarea unei abordări personalizate pentru dezvoltarea profesională și motivarea generațiilor tinere și trecerea printr-o serie de exerciții practice pentru optimizarea comunicării între generații.

Workshop-ul destinat millennials („How to follow”) reia, pe scurt, unele dintre procesele descrise in modulul anterior, însă în sens invers. Mai exact, scopul acestuia este să clarifice pentru tineri diferențele de valori ale generațiilor alături de care lucrează zi de zi și să le ofere o serie de sfaturi pentru a îmbunătăți modul în care comunică cu acestea.

Programul Leading Millennials este disponibil la cerere și poate fi desfășurat atât în două zile (8 ore/zi), cât și pe parcursul a 6 săptămâni (3h/săptămână). Mai multe detalii despre curs puteți găsi și pe website-ul http://www.brainperform.ro/training/leading-millennials/, iar managerii pot cere informații suplimentare la adresa support@brainperform.ro.

Extra info

Cu o experiență de 13 ani pe piața românească, Human Capital Solutions pune la dispoziția companiilor din orice industrie instrumente personalizabile și la îndemână pentru evaluarea obiectivă și dezvoltarea eficientă a competențelor și abilităților soft-skills ale echipelor din organizațiile de orice mărime sau structură.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare