Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 7 Aprilie 2015
“Read a Tree. Save a Book.”: copacii pornesc revolutia digitala!

“Read a Tree. Save a Book.”: copacii pornesc revolutia digitala!

Geometry Global lanseaza pentru elefant.ro, magazin cunosut pentru experientele complexe de shopping cultural online, campania: „Read a Tree. Save a Book.”(„Citeste un pom. Salveaza o carte”). Acesta este mesajul prin care copacii iau atitudine si pornesc revolutia digitala promovand eBook-urile Elefant. Aplicatia de mobil ce sta in spatele campaniei poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store. Odata instalata aplicatia, utilizatorul poate scana orice copac si primeste gratuit carti digitale de la elefant.ro.

„De-a lungul timpului, oamenii au distrus peste 75% din padurile lumii. Astazi, din fiecare trei copaci taiati, unul devine hartie... De ce sa citim pe hartie ceea ce gasim online cand putem citi o carte digitala si salva un pom? Ba nu, invers. Asa a venit ideea ”Read a Tree. Save a Book.”. Elefant.ro a imbratisat ideea noastra si am dezvoltat-o impreuna. Iar daca pomii vor fi destul de vocali in revolutia digitala, aplicatia de mobil va avea upgrade-uri constante si noi titluri cadou pentru voi.” declara autorii campaniei (Geometry Global).

Aplicatia de mobil a fost realizata folosind tehnologii de image recognition si are ca scop, odata cu raspandirea mesajului social, generarea de continut si trafic pentru categoria eBooks de pe elefant.ro. ”Read a Tree. Save a Book.” este o aplicatie interactiva dedicata nu doar iubitorilor de eBook-uri, ci tuturor celor care constientizeaza problema distrugerii pomilor. Elefant.ro a imbratisat ideea si ofera impreuna cu edituri din Romania, o colectie inedita de eBook-uri (carti electronice) gratuite pentru utilizatorii aplicatiei.

“Ne-am adus aminte ce inseamna o idee buna: nu ai nevoie de explicatii prea multe, te prinde. Am implementat repede si ma bucur ca elefant.ro este promotorul „Read a Tree”. Mai mult decat o campanie, este o revolutie a pomilor care cer atentie. Iar noi o rasplatim cu drag oferind eBook-uri gratuite.” declara Alen Todorov, Head of Marketing elefant.ro.

Campania ”Read a Tree. Save a Book.” este comunicata in mare parte in mediul digital.

Echipa campaniei elefant.ro: Alen Todorov ( Head of Marketing).

Geometry Global: Mihai Fetcu (Creative Director); Stefan Vasilachi (Head of Art); Matei Vasiliu (Senior Art Director); Rares Dumitrel (Senior Copywriter); Mihaela Bourceanu (Client Service Director); Patricia Arbanas (Account Director); Mina Ionescu (Jr. Digital Account Manager); Madalina Gogu (Account Executive); Ionut Iacobache (Production Manager); Dorina Sandu (DTP), Mihaela Zaharia (PR).

Extra info

elefant.ro ofera clientilor sai peste 300.000 de produse din categorii diverse precum: parfumuri, jucarii, bebe si copii, ceasuri, genti, moda si accesorii, home & deco, produse de ingrijire personala sa-si electrocasnice mici, carti si eBooks. Cu peste 800.000 de membri si cifra de afaceri care se dubleaza de la an la an, elefant.ro serveste peste doua milioane de vizitatori lunar.

Geometry Global Geometry Global este o agentie de marketing multi-disciplinara, premiata international, ce influenteaza obiceiurile de consum prin intermediul unor solutii creative transformatoare, rezultand din date ample si insight-uri precise. Folosind ultimele inovatii in prelucrarea insighturilor si analiza Procesului Decizional de Achizitii, agentia dezvolta programe de brand engagement, ce stimuleaza conversia si au un impact masurabil asupra business-ului clientilor. Avand echipe in 56 de piete, Geometry Global este cea mai mare si cea mai “internationalizata” agentie de tipul sau, detinatand o vasta expertiza in marketing-ul integrat: shopper, digital, experiential, relational, promotional si trade. Geometry Global este o companie din cadrul grupului WPP. (NASDAQ: WPPGY). http://www.geometry.com.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare