Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 24 Noiembrie 2017
Tahaab Rais - cel mai premiat strateg la nivel mondial, la Bucuresti

Tahaab Rais - cel mai premiat strateg la nivel mondial, la Bucuresti

Tahaab Rais, unul dintre cei mai premiati oameni de strategie la nivel global, vine la Kindful Brands. Aflat pentru a doua oara in Romania, dupa ce in luna iunie a fost prezent la The Best of Lynx, acesta va vorbi despre cum pot brandurile sa faca profit prin creativitate tinand cont si de partea sociala.

”Sa fii un brand social inseamna sa ai un rol substantial in cultura si comunitatile locale. Pe vremuri, ar fi fost un atribut din categoria “da bine”. Azi el a devenit un imperativ de business. Autoritatile multor piete emergente sunt deja plictisite de companiile globale care pledeaza, fie si indirect, cauza tarilor de origine, fara sa imbunatateasca comunitatiile locale din care descind. In plus, realitatea strazii e asta: oamenii vor sa cumpere de la brandurile care le tin partea sau care detin cauze la care rezoneaza. Vremea socialului ca miza de business a venit.” – Tahaab Rais, Regional Head of Strategic Planning and Truth Central Director, FP7/MENA

Printre speakerii Kindful Brands se numara si Alina Damschin, Managing Partner la Rogalski Damaschin in dialog cu Andreea Ghenoiu, Group Creative Director, Jazz, Above 106 - trupa de elita de la The Alternative School, Nicoleta Talpes – Managing Partner Media Image Factory si invitatii sai, intr-un panel despre succesele locale ale companiilor care au mizat pe social si au castigat.

Kindful Brands va aduce astfel toate noutatile scenelor internationale la Bucuresti si va saluta performantele brandurilor locale in materie de inteligenta sociala, dar si economica.

Despre Tahaab Rais

Tahaab este Regional Head of Strategic Planning and Truth Central Director, FP7/MENA. Este cel mai premiat strateg din regiunea MENA şi recent a fost recunoscut la nivel global ca numărul unu în topul directorilor de strategie, în The Directory Big Won Rankings 2015.

Are un palmares de platforme si solutii strategice inovative pentru multe branduri, care s-au dovedit creative si eficiente, transformand proiecte regionale in succese la nivel global si ajutand branduri globale sa fie de relevante la nivel regional sau local.

A dezvoltat, coordonat si participat intr-o serie de studii inovative, precum experimente sociale si modele etnografice pentru culturi diverse.

Kindful Brands – informatii relevante

Cand: 7 decembrie, de la ora 14.00
Unde: Seneca AntiCafe
Taxa: 50E
*Finaliștii și câștigătorii Cannes Lions & Eurobest 2017– intrarea libera         
* Veteranii The Alternative School – 25E

Organizatori:
Love and Lobby & Media Image Factory
Cu sprijinul Seneca AntiCafe, The Alternative School și Cannes Lions Romania.         
Confirmarea participării se face la adresa win@canneslions.ro

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare