Bine ai venit!

Iti multumim ca doresti sa faci nominalizari pentru Premiile de Excelenta IAA. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti defintiitle fiecarei categorii, sa accesezi pagina specifica si sa completezi campurile solicitate. Orice nominalizare trebuie insotita de o argumentatie pe masura. Nu uita sa te identifici la final.

Te asteptam cu interes la Gala de Premiere care va avea loc in data de 17 Aprilie 2018 la Hotel Intercontinental - Sala Ronda cu incepere de la orele 19:30.

Premiile de Excelenta IAA sunt un eveniment al IAA Romania care si propune sa ofere, an de an, recunoastere publica acelor personalitati care prin faptele lor la nivel de exccelenta au contribuit decisiv la dezvoltarea si afirmarea industriei romanesti de marketing si comunicare.

De asemenea te informam ca in aceeasi zi, tot la Hotel Intercontinental - Sala Fortuna etaj 21, cu incepere de la orele 14,00 va avea loc cea de a IV a editie a Zilei Publicitatii. Programul intregii zile poate fi gasit mai sus.

Te asteptam, cu drag, la eveniment sa-i sarbatorim impreuna pe cei care ne inspira.

Premii de Excelenta IAA

Promovarea Romaniei ca Hub Global Creativ

Persoane din industria de marketing si publicitate, de orice specializare, nivel profesional, vechime, etc care prin prestatiile avute, au facut ca proiecte creative dezvoltate in Romania sa fie recunoscute si apreciate la nivel global, contribuind astfel la transformarea Romaniei intr-un centru global pentru creativitate si tehnologie.

Educatie in marcomm

Persoane care prin implicarea lor personala au contribuit la cresterea nivelului profesional al tinerilor (studenti sau angajati) din industria de marcomm.

Inspiratie prin Valori

Persoane care prin valorile profesionale si etice de care dau dovada constituie o inspiratie permamenta pentru intreaga comunitate de marketing si comunicare.

Dialog constructiv cu autoritatile

Persoane sau grupuri de lucru care prin activtatea lor profesionala la nivel de excelenta au initiat si coordonat un dialog activ si constructiv cu autoritati competente in industria de marketing si comunicare in scopul imbunatatirii cadrului legislativ al industriei.

Creativity 4 Better (CSR)

Persoane care prin ideile creative implementate in practica au contribuit la rezolvarea sau imbunatatirea unei probleme/ situatii la nivelul societatii.

Inovatie in Tehnologie si Digital

Persoane care prin creativitate au dezvoltat proiecte inovative in tehnologie si mediul digital.

Premii Speciale IAA

Premiul Special al Boardului IAA

Se acorda de catre Boardul IAA, nu se fac nominalizari.

Premiul Special al Senatului IAA

Se acorda de catre Senatul IAA, nu se fac nominalizari.

Premiul Special al YP

Se acorda de catre Boardul IAA Young professionals, nu se fac nominalizari.

Romania 100

Se acorda initiatorilor unor proiecte de mare longevitate si impact in industrie si societate.

Organizatori

Parteneri Principali

Producator

Ideas crowdsourcing

Sustinator

Parteneri media