Mergi la conținutul principal

Conferința Globală IAA

  • date icon eveniment trecut
  • 27 10.2020
  • 28 10.2020

Despre Conferința Globală IAA

IAA Global alături de IAA România organizează Conferința Globala „Creativity4Better” la București, pentru că noi credem în puterea forței creative de a schimba lumea în mai bine, de a da speranță și de a provoca status quo-ul.

Credem într-o lume în care ne putem folosi creativitatea ca pe cea mai puternică resursă: pentru educație mai bună, pentru comunicare plină de miez, pentru tehnologii noi și interactive. Și te invităm și pe tine să dai frâu liber creativității! Creativitatea este astăzi singurul instrument care poate să îți asigure creșterea afacerii și diferențiere.

Ediția a V-a: 27 și 28 octombrie 2021

Pandemia COVID-19 a declanșat o problemă economică globală fără precedent, care are un impact profund asupra afacerilor din întreaga lume și a industriei MARCOM care le susține. Cu toate acestea, această criză și resetarea economică ulterioară oferă oportunitatea ca brandurile să joace un rol important în îmbunătățirea vieții oamenilor, a întreprinderilor și a economiilor.

Te poți alătura și tu acestui demers în timp ce învățăm, ne conectăm și ne inspirăm de la liderii globali, care transformă criza în oportunitate și construiesc succesiv branduri orientate directe către consumatori, prin creativitate, inovație și o abordare axată pe consumator într-o nouă lume, o nouă normalitate.

Creativity4Better este unul dintre evenimentele anuale ale IAA care reunește, în mod normal oameni, din întreaga lume la Opera Națională din București sau la Teatrul Național.

Anul acesta, ne vom folosi de o nouă pârghie, online-ul, pentru a crea o experiență globală virtuală și captivantă, inclusiv prezentări live, ateliere interactive, chat live, întrebări și răspunsuri, dar și întâlniri virtuale între specialiști.

Datorită impactului profund al COVID asupra afacerilor, anul acesta, am pus curajul în centrul atenției ca motor care a menținut planeta în viață de la începutul acestei „noi normalități”.

Industria de comunicare și marketing se confruntă cu schimbări epice. Creșterea noilor piețe. Creșterea tehnologiei care împuternicește oamenii și corporațiile. Apariția noilor modele de afaceri care au transformat titanii în dinozauri. Diferențierea noilor consumatori, din ce în ce mai exigenți și mai conectați.

Cum reușește un specialist în marketing să confrunte noile schimbări la care este expus? Este nevoie de curaj. Cel curajos va face diferența, ceea ce va seduce și convinge consumatorii. Cel curajos va fi capabil să adauge valoare brandurilor.

A 5-a Conferință Globală IAA, „Creativity4Better”, ne va propulsa către o nouă lume a vitejiei, a poziției, a moștenirii unei amprente semnificative. Speakerii noștri globali, renumiți pentru creativitatea ce transformă lumea, și-au demonstrat de nenumărate ori puterea de a modela atitudini și aspirații. Timp de două zile, ei își vor dezvălui propriile credințe și experiențe. Te vor încuraja să faci un salt curajos înainte.

Inovatori, visători, artiști, vizionari, pasionați de marcom, antreprenori și practicanți din industria marcom, această conferință nu trebuie ratată! Save the date, dă un click pentru a-ți cumpăra biletul și ne vedem pe 27 și 28 octombrie pentru una dintre cele mai bune surse de inspirație, Conferința Globală IAA din 2021!

Această conferință este posibilă cu ajutorul sponsorilor noștri: Kaufland, CocaCola, George de la BCR, TikTok, Facebook și Google, Philip Morris Trading și Regina Maria. Și a partenerilor media: Radio Guerrilla, ProTV, Phoenix Media, Euromedia.

Conferința se va desfășura pe platforma Hopin, cu conținut interesant și experiențe diverse antrenante și captivante!

Ediția a IV-a: 27 și 28 octombrie 2020

După criza generată de COVID-19, am înțeles rapid că avem nevoie să ne readaptăm, să ne reinventăm, să reînvățăm, pentru a putea reclădi planeta, așa cum o știam înainte. Iar toate astea le putem face cu ajutorul creativității, pentru că acolo unde vedem o problemă, suntem nevoiți să găsim nu una, ci mai multe soluții.

În acest context, motorul pentru relansarea economiei mondiale cade în sarcina celor care sunt în direct contact cu consumatorul, mai precis în sarcina brandurilor. Aceasta criză și resetarea ulterioară, ne oferă oportunitatea să redefinim rolul brandurilor în viața oamenilor, a business-urilor și a economiilor.

Conferința Globală IAA ”Creativity 4 Better” 2020 și-a deschis porțile pe întreg mapamondul, pentru o ediție 100% virtuală. Am avut ocazia să învățăm, să ne conectăm și să fim inspirați de lideri mondiali, practicieni care reușesc să aducă brandurile aproape de cumpărători, prin creativitate, inovație și o abordare centrată pe oameni. Am avut la dispoziție două zile cu peste 25 de speakeri din toată lumea, din New York, San Francisco, Bangladesh, Taiwan, România, Londra, etc.

Câțiva dintre speakerii de renume internațional care au participat: Brian Solis – Global Innovative Evangelist @ Salesforce, Michelle Klein – VP of Global Customer Marketing @ Facebook, Audrey Tang – Digital Minister of Taiwan, Maher Nasser – Commissioner General United Nations, George Gabor Burt – Founder of the Slingshot Framework.

Ediția din 2020 a fost posibilă datorită partenerilor și sponsorilor noștri: Kaufland – Presenting Partner și Facebook – Gold Partner.

Prețul biletelor pentru membrii IAA este de 35 Euro (+ taxa de bilete + TVA) pentru întreaga conferință. În plus, IAA Young Professionals, profesorii și studenții beneficiază de tarife preferențiale.

Fiți la curent pe www.creativity4better.com

Puteți viziona filmulețul C4B chiar aici

Conferința de Sustenabilitate

La începutul lui 2020 se anunțau trend-urile din diversele domenii. Cu toții ne făceam planuri și ne stabileam obiective. Pandemia de Covid-19 a schimbat însă paradigma modului în care interacționăm, comunicăm sau facem business. În vâltoarea tuturor celor întâmplate, am dedus rapid că, deși distanțați fizic, trebuie să fim mai apropiați ca oricând pentru a putea depăși acest moment dificil din istoria omenirii.

Înțelegând că dincolo de orice alte valori și ambiții ale persoanelor sau ale brand-urilor, cuvântul cheie care ne leagă sau ar trebui să o facă în viitor este SUSTENABILITATEA, am anunțat lansarea conferinței ”Sustainability is The NEW BRAVE”, sub egida ”Creativity 4 Better Hub”, conferință dedicată exclusiv Sustenabilității ca valoare de business.

Evenimentul a avut loc pe 17 septembrie și a fost transmis live pe Facebook, pe pagina IAA România.

Scopul evenimentului a fost de a inspira, de a încuraja, de a oferi modele pentru a ne canaliza eforturile spre dezvoltarea unui ecosistem din ce în ce mai sustenabil, pe care să-l lăsăm moștenire cu mândrie.

Am dezbătut această temă în diferite industrii: retail, energie, servicii financiare, banking, servicii medicale, bunuri de larg consum, media și dezvoltare imobiliară.

Speakerii evenimentului au fost Valer Hancaș – Președinte IAA România & Communication and Public Affairs Director @ Kaufland România,

James Simmons – Managing Director @ Unilever South Central Europe,

Raluca Nicolaescu  – Head of Marketing @ MasterCard Romania,

Alexandra Maier – Senior Corporate Social Responsibility Specialist @ ING Bank România,

Alessio Menegazzo – Director Sustenabilitate și Afaceri Insitutionale @ Enel,

Ina Bădărău – Public Relations Manager @ Medlife Group,

Andrei Ivan – Sustainovation Director @ Skanska Commercial Development Europe.

Mulțumirile pentru susținerea acestui eveniment se îndreaptă către Kaufland &
Coca-Cola (Gold Partners), Enel și ING (Partners).

Ediția a III-a: 17 Octombrie 2019

Pe 17 octombrie 2019, Conferința Globală a strâns speakeri renumiți din toată lumea, parteneri media din țară și de peste hotare, pentru a discuta despre creativitate și impactul ei în business și în viața noastră. Bucureştiul a găzduit unul dintre cele mai importante evenimente din industria de creativitate, conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” a revenit cu a treia ediţie şi a adus în faţa comunităţii creative locale și internaționale speakeri de top la nivel global.

Prezentările de pe scena „Creativity4Better” au atins subiecte diverse, de la restructurarea organizaţiilor pentru a îmbrățișa cerințele erei digitale, modul în care creativitatea contribuie la evoluţia unor întregi culturi, până la inovaţia în tehnologie, în design şi în mass-media, toate stând sub umbrela creativităţii şi a culturii inovaţiei, care a reprezentat tema principală a ediţiei din anul 2019.

Continuăm cu ambiţie demersul nostru de a transforma Bucureştiul într-un hub al creativităţii, prin a inspira comunitatile creative locale si globale şi a aduce cei mai relevanţi speakeri în faţa lor.  Anul acesta, conferinţa va reuni profesionişti din domenii diverse, care au în comun o contribuţie valoroasă la inovarea industriilor în care activează. Cu ajutorul speakerilor noştri, ne propunem să inspirăm comunitatea MarCom să fie mai curajoasă, să stimuleze creativitatea şi să îmbrăţişeze inovaţia, astfel încât să obţină rezultate remarcabile.”, spunea Valer Hancaş, Preşedinte IAA România.

Cea de-a treia ediţie a reunit personalități vizionare şi creativi multi-premiaţi, printre care se numără: Karim Rashid – o legendă a design-ului,  Jacques Seguela Fondator RSCG şi Chief Creative Officer de mai bine de 25 de ani, supranumit „monstrul sacru al publicităţii franceze”, Rory Sutherland, Vice-Chairman Ogilvy UK, TED Talk Superstar, jurnalist și scriitor, Geoffrey Hantson, Creative Officer Happines, agenţie afiliată FCB, probabil unul dintre cei mai premiaţi creativi din lume,  Bruno Bertelli, Executive Creative Director al Publicis Worldwide Western Europe în 2015 și Global CCO al Publicis Worldwide în 2016, deținătorul a 81 de premii Cannes Lions (15 premii Gold), un Grand Clio și un Grand Prix la New York Festivals Advertising Awards.

Pe langa ei i-am avut pe scena pe Noah Khan, Regional President Digital & Innovation TBWA & DAN pentru CEE, Middle East şi Africa, cel care a dezvoltat (printre altele) campania de susținere a drepturilor femeilor din Arabia Saudita de a conduce automobile,  Mailine Swildens, Director Google pentru ZOO EMEA, Blake Harrop , Managing Director Wieden & Kennedy Amsterdam, Agenția Anului în 2018 (Adweek) şi Suresh Mathai, CEO Continuum Global, San Francisco, expert în scalarea programelor de marketing prin data analytics, pentru branduri leader de piață.

Conferinţa a avut loc la Opera Naţională, iar biletele au fost achiziţionate online pe www.creativity4better.com la preţul de 315 euro (+TVA) pentru membrii IAA.

Site-ul Creativity4Better a fost urmărit pentru cele mai noi detalii!

Ediția a II-a: 2-3 Octombrie 2018

Conferința Globală IAA – Ediția a II-a – a avut loc la București, pe 2-3 octombrie, în cadrul Teatrului Național București.

Conferința a reunit agenții multinaționale și independente, profesioniști de marketing, studiouri media, gaming, design grafic și programare top-notch.

Speakerii care au fost prezenți: Robin Wright, Tal-Ben Shahar (Happiness Profesor la Universitatea Harvard), Marian Goodell (Membru Fondator & CEO al Proiectului Burning Man), Michael Gunton (Director de Creație – BBC Natural History), Robbie Douek (Președinte & CCO – RFRSH Entertainment), Sheree Atcheson (Ambasador Global – Women Who Code), Tim Kobe (Fondator & CEO – Eight Inc.), Scott Goodson (Fondator & CEO – Strawberry Frog New York), Christina Keller (Creative Shop Leader Europa – Facebook & Instagram).

Ediția I: Creativity Can Change The World

Aceasta a fost gândul sub care am demarat organizarea acestei Conferințe anuale și pentru a puncta această idee am numit așa prima ediție a Conferinței.

Conferința Globală IAA – Ediția I –  a avut loc la Opera Română, pe 24-25 Octombrie.

Ne-am bucurat să ne lăsăm inspirați în atmosfera Operei Române de 25 de vorbitori internaționali, printre care Steve Wozniak (co-fondator Apple), Marco Cremona (Creative Lead Google London), Adrian Boțan (Executive Director McCann Worldgroup).

Vezi cum a fost.

Momente de la Conferința Globală IAA – ediția din 2017