Mergi la conținutul principal

Conferința Globală IAA

  • date icon eveniment trecut
  • 17 10.2019

Despre Conferința Globală IAA

IAA Global alături de IAA România organizează Conferința Globala „Creativity4Better” la București, pentru că noi credem în puterea forței creative de a schimba lumea în mai bine, de a da speranță și de a provoca status quo-ul.

Credem într-o lume în care ne putem folosi creativitatea ca pe cea mai puternică resursă: pentru educație mai bună, pentru comunicare plină de miez, pentru tehnologii noi și interactive. Și te invităm și pe tine să dai frâu liber creativității! Creativitatea este astăzi singurul instrument care poate să îți asigure creșterea afacerii și diferențiere.

Timp de o zi, pe 17 octombrie 2019, Conferința Globală strânge speakeri renumiți din toată lumea, parteneri media din țară și de peste hotare, pentru a discuta despre creativitate și impactul ei în business și în viața noastră.

Ediția a III-a: 17 Octombrie 2019

Pe 17 octombrie, Bucureştiul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din industria de creativitate. Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” revine cu o a treia ediţie şi va aduce în faţa comunităţii creative locale și internaționale speakeri de top la nivel global.

Prezentările de pe scena „Creativity4Better” vor atinge subiecte diverse, de la restructurarea organizaţiilor pentru a îmbrățișa cerințele erei digitale, modul în care creativitatea contribuie la evoluţia unor întregi culturi, până la inovaţia în tehnologie, în design şi în mass-media, toate stând sub umbrela creativităţii şi a culturii inovaţiei, care reprezintă tema principală a ediţiei din acest an.

Continuăm cu ambiţie demersul nostru de a transforma Bucureştiul într-un hub al creativităţii, prin a inspira comunitatile creative locale si globale şi a aduce cei mai relevanţi speakeri în faţa lor.  Anul acesta, conferinţa va reuni profesionişti din domenii diverse, care au în comun o contribuţie valoroasă la inovarea industriilor în care activează. Cu ajutorul speakerilor noştri, ne propunem să inspirăm comunitatea MarCom să fie mai curajoasă, să stimuleze creativitatea şi să îmbrăţişeze inovaţia, astfel încât să obţină rezultate remarcabile.”, spune Valer Hancaş, Preşedinte IAA România.

Cea de-a treia ediţie va reuni personalități vizionare şi creativi multi-premiaţi, printre care se numără: Karim Rashid – o legendă a design-ului,  Jacques Seguela Fondator RSCG şi Chief Creative Officer de mai bine de 25 de ani, supranumit „monstrul sacru al publicităţii franceze”, Rory Sutherland, Vice-Chairman Ogilvy UK, TED Talk Superstar, jurnalist și scriitor, Geoffrey Hantson, Creative Officer Happines, agenţie afiliată FCB, probabil unul dintre cei mai premiaţi creativi din lume,  Bruno Bertelli, Executive Creative Director al Publicis Worldwide Western Europe în 2015 și Global CCO al Publicis Worldwide în 2016, deținătorul a 81 de premii Cannes Lions (15 premii Gold), un Grand Clio și un Grand Prix la New York Festivals Advertising Awards.

Pe langa ei ii vom avea pe scena pe Noah Khan, Regional President Digital & Innovation TBWA & DAN pentru CEE, Middle East şi Africa, cel care a dezvoltat (printre altele) campania de susținere a drepturilor femeilor din Arabia Saudita de a conduce automobile,  Mailine Swildens, Director Google pentru ZOO EMEA, Blake Harrop , Managing Director Wieden & Kennedy Amsterdam, Agenția Anului în 2018 (Adweek) şi Suresh Mathai, CEO Continuum Global, San Francisco, expert în scalarea programelor de marketing prin data analytics, pentru branduri leader de piață.

Conferinţa va avea loc la Opera Naţională, iar biletele pot fi achiziţionate online pe www.creativity4better.com la preţul de 315 euro (+TVA) pentru membrii IAA.

Urmăriți site-ul Creativity4Better pentru ultimele detalii!

 

 

Ediția a II-a: 2-3 Octombrie 2018

Conferința Globală IAA – Ediția a II-a – a avut loc la București, pe 2-3 octombrie, în cadrul Teatrului Național București.

Conferința a reunit agenții multinaționale și independente, profesioniști de marketing, studiouri media, gaming, design grafic și programare top-notch.

Speakerii care au fost prezenți: Robin Wright, Tal-Ben Shahar (Happiness Profesor la Universitatea Harvard), Marian Goodell (Membru Fondator & CEO al Proiectului Burning Man), Michael Gunton (Director de Creație – BBC Natural History), Robbie Douek (Președinte & CCO – RFRSH Entertainment), Sheree Atcheson (Ambasador Global – Women Who Code), Tim Kobe (Fondator & CEO – Eight Inc.), Scott Goodson (Fondator & CEO – Strawberry Frog New York), Christina Keller (Creative Shop Leader Europa – Facebook & Instagram).

 

Ediția I: Creativity Can Change The World

Aceasta a fost gândul sub care am demarat organizarea acestei Conferințe anuale și pentru a puncta această idee am numit așa prima ediție a Conferinței.

Conferința Globală IAA – Ediția I –  a avut loc la Opera Română, pe 24-25 Octombrie.

Ne-am bucurat să ne lăsăm inspirați în atmosfera Operei Române de 25 de vorbitori internaționali, printre care Steve Wozniak (co-fondator Apple), Marco Cremona (Creative Lead Google London), Adrian Boțan (Executive Director McCann Worldgroup).

Vezi cum a fost.

Momente de la Conferința Globală IAA – ediția din 2017