Mergi la conținutul principal

Conferința Globală IAA

  • date icon eveniment trecut
  • 02 10.2018
  • 03 10.2018

Despre Conferința Globală IAA

IAA Global alături de IAA România organizează Conferința Globala „Creativity4Better” la București, pentru că noi credem în puterea forței creative de a schimba lumea în mai bine, de a da speranță și de a provoca status quo-ul.

Credem într-o lume în care ne putem folosi creativitatea ca pe cea mai puternică resursă: pentru educație mai bună, pentru comunicare plina de miez, pentru tehnologii noi si interactive. Și te invităm și pe tine să dai liber creativității!

Timp de două zile, Conferința Globală strânge speakeri renumiți din toată lumea, parteneri media din țară și de peste hotare, pentru a discuta despre creativitate și impactul ei în business și în viața noastră.

Ediția a II-a: 2-3 Octombrie 2018

Ediția din acest an va aduce câteva noutati – vorbitori noi și cool, workshops, și o scenă cât se poate de senzorială.

Promitem un line-up mix cuprinzând agenții multinaționale si independente, profesionisti de marketing, studiouri media, gaming, design grafic si programare top-notch.

Urmăriți site-ul Creativity4Better pentru ultimele detalii!

Ediția I: Creativity Can Change The World

Aceasta a fost gândul sub care am demarat organizarea acestei Conferințe anuale și pentru a puncta această idee am numit așa prima ediție a Conferinței.

Conferința Globală IAA – Ediția I –  avut loc la Opera Română, pe 24-25 Octombrie.

Speakerii Conferinței Globale IAA 2017

Ne-am bucurat să ne lăsăm inspirați în atmosfera Operei Române de 25 de vorbitori internaționali, printre care Steve Wozniak (co-fondator Apple), Marco Cremona (Creative Lead Google London), Adrian Boțan (Executive Director McCann Worldgroup).

Vezi cum a fost.

Momente de la Conferința Globală IAA – ediția din 2017

Intra pe site-ul conferinței pentru a fi la curent cu ediția a doua a IAA Global Conference „Creativity4Better”.