Mergi la conținutul principal

IAA CMO Talk are loc online pe 2 Februarie, cu suportul IAA Switzerland

IAA România te invită să iei parte la CMO Talk 2023 unde vor participa unii dintre cei mai creativi și cunoscuți profesioniști în marketing, CMO la companii de top.

 

IAA CMO Talk 2023

Te așteptăm pe 2 februarie online, între orele 12:30-13:30, la această dezbatere anuală sprijinită pentru această ediție de către IAA Switzerland. Vei avea parte de ocazia unei surse de inspirație unice pentru cariera ta și oportunitatea de a afla sfaturi inedite din partea acestor experți în marketing.

Discuția va fi moderată de SILVANA IMPERIALI, membru al board-ului IAA Switzerland și Managing Director DACH at Gamned!

 

Speakerii ediției 2023

Ne bucurăm să întâmpinăm pe scena virtuală IAA CMO Talk 2023 următorii speakeri de top:

TIM ALEXANDER, CMO Deutsche Bank

Fost membru al board-ului IAA Elveția, el conduce din 2017 departamentul de Client Management al Deutsche Bank.

NATHALIE NOËL, CMO V-Zug

Originară din Brazilia, Nathalie Noël este acum Global Head of Marketing la Vitra, cu experiență atât profesională în cadrul grupului L’Oreal, cât și academică prin studiile avansate la Sciences Po în Paris.

PASCAL SCHAUB, Head of Marketing & Communications ewz

Începându-și cariera pe poziția de copywriter, astăzi deține poziția de Head of Marketing & Communication la cel mai mare furnizor de energie din Elveția.

 

Evenimentul va avea loc pe 2 februarie începând cu ora 12:30. Accesul la dezbatere este gratuit pentru membrii IAA, costul pentru non-membri fiind 50 franci elvețieni.

Înscrie-te la link-ul: https://www.iaa.ch/events/cmo-talk-2023/ .

 

The International Advertising Association

Fondată în 1938, IAA este singura asociație la nivel global care reprezintă toate zonele industriei de marketing și comunicare. De peste 80 de ani IAA a susținut problemele cheie ale industriei precum libertatea de exprimare comercială, auto-reglementarea, advertising responsabil, educația și dezvoltarea profesională.

Newsletter